Web design trends για το 2023

Web design trends για το 2023

Μία ιστοσελίδα αιχμής είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προσελκύσετε πελατες για την επιχείρησή σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δικηγορικό γραφείο χρειάζεται ένα σχέδιο τελευταίας τεχνολογίας. 

Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει. Εδώ είναι οι πιο καυτές τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων που πρέπει να προσέξετε το 2023.

Μονοσέλιδο σχέδιο

Μία ιστοσελίδα μιας σελίδας δεν θα είναι κατάλληλος για κάθε επιχείρηση. Όσο περισσότερες πληροφορίες χρειάζεται να γνωρίζουν οι πελάτες σας, τόσο λιγότερο εφικτό είναι αυτό το είδος σχεδίασης ιστοσελίδων.

Ωστόσο, για ένα χαρτοφυλάκιο ή έναν απλό επιχειρηματικό ιστότοπο, ο σχεδιασμός μιας σελίδας ενθαρρύνει τους χρήστες να δώσουν προσοχή. Το παραπάνω παράδειγμα είναι ένα χαρτοφυλάκιο γεμάτο με διαδραστικά στοιχεία. Θα μπορούσατε να περάσετε ώρες ταλαιπωρώντας τον ιστότοπο—και προτού το καταλάβετε, θα αναρωτιέστε τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο σχεδιαστής.

Εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα

Εάν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων, μπορεί να έχετε ήδη υπεραερισμό σχετικά με αυτήν την ενότητα. Η σχεδίαση καθηλωτικών κόσμων και εμπειριών AR είναι έξω από την αρμοδιότητα των περισσότερων σχεδιαστών ιστού, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει.

Εταιρείες όπως η Meta προωθούν την εμβάπτιση ως το επόμενο σύνορο του Διαδικτύου. Αν και μπορεί να μην είναι ποτέ μια λύση που ταιριάζει σε όλους, έχει πολλά βοηθητικά προγράμματα για επιχειρήσεις. 

Το κιτς επέστρεψε

Για λίγο εκεί, φαινόταν ότι κάθε ιστότοπος έτρεχε προς μια κενή οθόνη. Όλες οι νέες τάσεις στο σχεδιασμό περιλάμβαναν να γίνουν πιο λείο, πιο επίπεδο, πιο μίνιμαλ. Τώρα, με τη γενιά του TikTok σε άνοδο, το εκκρεμές κινείται τελικά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ένας κιτς σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι μια τολμηρή κίνηση, ειδικά για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Ωστόσο, μην εκπλαγείτε αν το 2023 δει ότι περισσότεροι σημαντικοί ιστότοποι χρησιμοποιούν χρώματα νέον, αναδυόμενα παράθυρα, παράτολμες γραμματοσειρές και άλλα σημάδια «κακής γεύσης». Πάρτε αυτό το παράδειγμα, όπου ο αρχειακός ιστότοπος του Off White χρησιμοποιεί τολμηρά αναδυόμενα παράθυρα που έρχονται σε αντίθεση για να υποδηλώσουν την αιχμή της μόδας της εταιρείας στους επισκέπτες του ιστότοπου.

Διαδραστικά τρισδιάστατα στοιχεία

Για άλλη μια φορά, οι νέες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων απαιτούν νέες δεξιότητες. Σε αυτήν την περίπτωση, δημιουργία και υλοποίηση τρισδιάστατων στοιχείων . Η πρώτη πλήρως CGI ταινία ( Toy Story ) κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από 30 χρόνια, αλλά εκείνη την εποχή, αυτά τα εργαλεία ήταν διαθέσιμα μόνο σε τιτάνες του κλάδου. Σήμερα, το 3D είναι για όλους.

Το Stripe προσφέρει ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς τα τρισδιάστατα διαδραστικά στοιχεία μπορούν να είναι κάτι περισσότερο από μια φανταχτερή γαρνιτούρα. Το τρισδιάστατο εργαλείο ραντάρ τους προσφέρει μια ελκυστική οπτικοποίηση δεδομένων για πελάτες που ανησυχούν για την πρόληψη της απάτης. Για τις εταιρείες ασφαλείας, τα τρισδιάστατα στοιχεία μπορούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι τα εργαλεία σας είναι προηγμένα, δίνοντάς σας ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών.

 “Χρώματα ντοπαμίνης”

Το Kitsch δεν είναι ο μόνος λόγος για να εμπλουτίσετε τον ιστότοπό σας με έντονα χρώματα. Ακολουθώντας την πολύχρωμη τάση της μόδας γνωστή ως « ντόπαμινο ντύσιμο », αυτή η νέα τάση σχεδιασμού ιστοσελίδων εφαρμόζει χρώματα που προκαλούν χαρά.

Πάνω, τα έντονα μωβ, τα πράσινα και τα κίτρινα χρησιμοποιούνται μοντέρνα από το Nike PLAYlab, μια διαδικτυακή πρόκληση για παιδιά. Ενώ τα φωτεινά χρώματα τραβούν πάντα την προσοχή των παιδιών, αυτή η ενότητα ηρώων λειτουργεί επειδή ελκύει τα παιδιά, διατηρώντας παράλληλα τον ψυχρό παράγοντα της Nike. Αυτός δεν είναι ο Barney & Friends . είναι ένα κομψό, τολμηρό σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα με τη μάρκα Nike.

Ολοκληρωμένη τυπογραφία

Για ορισμένους σχεδιαστές, η τυπογραφία μπορεί να μοιάζει με αγγαρεία. Η εύρεση της σωστής ασπρόμαυρης γραμματοσειράς sans serif που ταιριάζει στο εκτεταμένο οπτικό σας σχέδιο είναι κουραστική και άχαρη. Αλλά για τους σύγχρονους ιστότοπους, η τυπογραφία και ο σχεδιασμός δεν χρειάζεται να είναι ξεχωριστά.

Κάθε ιστότοπος χρειάζεται κείμενο και εικόνες, επομένως αυτή η τάση είναι πολύτιμη για σχεδόν κάθε επιχείρηση. Κάντε το κείμενο μέρος του σχεδίου σας τοποθετώντας το πάνω σε εικόνες, χρησιμοποιώντας μοναδικά γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα ή με άλλον τρόπο καθιστώντας το ενσωματωμένο κομμάτι του συνολικού σας σχεδίου.

Scrolllytelling

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ορισμένοι ιστότοποι αξιοποιούν στο έπακρο τα σχέδια ιστοσελίδων μιας σελίδας. Ωστόσο, άλλοι κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανυψώνοντας την κάθετη (ή οριζόντια) κύλιση σε μια μορφή τέχνης. Η κύλιση περιλαμβάνει τη χρήση κινούμενων εικόνων και οθονών πλήρους οθόνης καθώς ο χρήστης κάνει κύλιση για να κάνει την κύλιση ένα βιωματικό στοιχείο.

Μείνετε μπροστά στις τάσεις του σχεδιασμού ιστοσελίδων

Εάν θέλετε έναν κομψό ιστότοπο, το να ξεκινήσετε τις δικές σας τάσεις είναι εξίσου σημαντικό με το να παρακολουθείτε τις πιο πρόσφατες. Οτιδήποτε από την ιστορία της τέχνης μέχρι το TikTok θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για τον πραγματικά πρωτοποριακό ιστότοπό σας.

Εάν χρειάζεστε έναν σχεδιαστή για να ζωντανέψει το όραμά σας, η Premium Web σας καλύπτει.

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδωνΑνακαλύψτε βασικές αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδων για να κατανοήσετε τα βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων.Σκοπός Πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, μάθετε τι θέλει να πετύχει ο πελάτης σας με...

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023Η τεχνολογία και οι συμπεριφορές των καταναλωτών προχωρούν και αλλάζουν πιο γρήγορα από ποτέ. Έτσι, αν ανακαλύψετε ότι αναρωτιέστε "πότε πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τον επανασχεδιασμό ιστοτόπου;Η τεχνολογία σας είναι ξεπερασμένη Κάθε...

Γιατί το google my business είναι σημαντικό;

Γιατί το google my business είναι σημαντικό;

Γιατί το google my business είναι σημαντικό;Το Google My Business είναι ένα δωρεάν εργαλείο που προσφέρεται από τη Google και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται την ηλεκτρονική τους παρουσία σε όλη τη Google, συμπεριλαμβανομένων των Google Search και Google...

Call Now Button