δημιουργια λογοτυπου τιμη

δημιουργια λογοτυπου τιμη

Εμπειρία—Ένας έμπειρος σχεδιαστής με σταθερό σχεδιασμό (με συγκεκριμένο στυλ ή εμπειρία στον κλάδο) θα έχει πολύ υψηλότερο ποσοστό από έναν νέο απόφοιτο γραφιστικής.

Εξειδίκευση—Ποιο είναι το βάθος της έρευνας και ο βαθμός στον οποίο προχωρούν στη διαδικασία—αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την τιμή, αλλά μια σταθερή στρατηγική είναι το θεμελιώδες βήμα σε κάθε διαδικασία σχεδιασμού λογότυπου.

Τύπος εργασίας—Πολλοί σχεδιαστές και πρακτορεία χρεώνουν ανά ώρα, αλλά μερικοί χρεώνουν κατ’ αποκοπή—Συνήθως θα σας ετοιμάσουν μια προσαρμοσμένη προσφορά μετά την αρχική κλήση ή αφού καθοριστεί σωστά το εύρος της εργασίας.

Concepts—Πόσα concepts θέλετε να σας παρουσιαστούν; Οι περισσότεροι επαγγελματίες θα σας παρουσιάσουν 2  concepts λογότυπων.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ 110 ΕΥΡΩ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Η Σημασία του Λογότυπου στην Επιχείρηση: Πέρα από την Αισθητική, Μια Στρατηγική Ανάγκη

Η Σημασία του Λογότυπου στην Επιχείρηση: Πέρα από την Αισθητική, Μια Στρατηγική Ανάγκη

Η Σημασία του Λογότυπου στην Επιχείρηση: Πέρα από την Αισθητική, Μια Στρατηγική ΑνάγκηΣτον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, η επιτυχία μιας επιχείρησης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας από τους κυριότερους, που συχνά παραμελείται, είναι το λογότυπο. Πέρα από την...

Επεξήγηση επωνυμίας, ταυτότητας και σχεδίαση λογοτύπου

Επεξήγηση επωνυμίας, ταυτότητας και σχεδίαση λογοτύπου

Ένα λογότυπο δεν είναι η επωνυμία σας, ούτε η ταυτότητά σας. Ο σχεδιασμός λογοτύπου, ο σχεδιασμός ταυτότητας και η επωνυμία έχουν όλα διαφορετικούς ρόλους, που μαζί, σχηματίζουν μια αντιληπτή εικόνα για μια επιχείρηση ή ένα προϊόν.

Call Now Button