Tρόπους για να βελτιώσετε το σχεδιασμό του λογοτύπου σας

Tρόποι για να βελτιώσετε το σχεδιασμό του λογοτύπου σας

Κάντε καλύτερη έρευνα
Ο σχεδιασμός του λογότυπου δεν έχει να κάνει με κάτι που να φαίνεται όμορφο. έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση μιας επιχειρηματικής ανάγκης και την αντανάκλαση του τι αντιπροσωπεύει μια επωνυμία. Επομένως, προτού ξεκινήσετε να σκιαγραφείτε ιδέες, πρέπει να κάνετε μια σταθερή έρευνα για τον πελάτη σας και περί τίνος πρόκειται.

Κάντε καλύτερες ερωτήσεις
Η αρχική έρευνα που κάνετε σε μια εταιρεία είναι μόνο το πρώτο βήμα για την κατανόησή της. Το επόμενο είναι να σκάψετε βαθιά. εκμεταλλευόμενος την πρόσβασή σας στους ηγέτες του και θέτοντας μερικές διεισδυτικές ερωτήσεις.

Οι ερωτήσεις σας θα περιλαμβάνουν συνήθως πράγματα όπως: Ποιο είναι το κοινό-στόχος σας; Πώς σκοπεύετε να αναπτύξετε την επιχείρηση; Ποιοι είναι οι βασικοί σας αντίπαλοι; Ποια είναι η δήλωση αποστολής σας; Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας; Αυτά μπορεί να ακούγονται άσχετα με την πειθαρχία του σχεδιασμού λογότυπων, αλλά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κεντρικά.

Εστιάστε πρώτα στο κινητό

Εάν έχετε προσέξει το κανάλι ειδήσεων με το λογότυπο του Creative Bloq, θα έχετε παρατηρήσει ότι μια σειρά από μεγάλες μάρκες έχουν απλοποιήσει και ισοπεδώσει τα λογότυπά τους. Συνεχίζουν μια τάση που ήταν εμφανής κατά τη διάρκεια της δεκαετίας, με το Facebook, το Instagram, το eBay, τη Microsoft και το Yahoo να πρωτοστατούν στο να κάνουν τα σχέδιά τους εξαιρετικά ελάχιστα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι εταιρείες είναι όλες τεχνολογικοί γίγαντες, επειδή είναι σε μεγάλο βαθμό ένα φαινόμενο που βασίζεται στην τεχνολογία – αλλά είναι ένα φαινόμενο που επηρεάζει όλο και περισσότερο όλες τις μάρκες.

Εν ολίγοις, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να έχουν πρόσβαση στον Ιστό μέσω κινητού και όχι μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή, τόσο περισσότεροι σχεδιαστές λογότυπων χάνουν τον έλεγχο του μεγέθους στο οποίο αναπαράγονται οι δημιουργίες τους. Όταν πρόκειται για έναν μικροσκοπικό αριθμό εικονοστοιχείων, ένα υπερβολικά ιδιότροπο λογότυπο θα μοιάζει απλώς με ένα σπόγγο, ενώ ένα επίπεδο, μίνιμαλ σχέδιο με μια απλή χρωματική παλέτα θα εξακολουθεί να είναι αναγνωρίσιμο.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, τότε, το μέλλον του σχεδιασμού λογοτύπου θα απλοποιηθεί. Έτσι, μπορείτε επίσης να πηδήξετε τώρα και να αρχίσετε να σκέφτεστε «πρώτα το κινητό» όταν ξεκινάτε να σχεδιάζετε το λογότυπό σας.

Βγείτε από τη ζώνη άνεσης της γραμματοσειράς σας

Ένα μέρος της δημιουργίας ενός λογότυπου με διακριτική εμφάνιση μπορεί να είναι η χρήση μιας γραμματοσειράς με διακριτική εμφάνιση. Υπάρχουν συνεχώς νέες γραμματοσειρές που θα μπορούσαν να σας δώσουν αυτή την έμπνευση. ένα καλό μέρος για να τα βρείτε είναι η διαρκώς ενημερωμένη ανάρτησή μας για τις καλύτερες δωρεάν γραμματοσειρές, ενώ έχουμε συγκεντρώσει και μερικές υπέροχες γραμματοσειρές λογότυπων.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε απαραίτητα πολλά χρήματα για να επωφεληθείτε από τις νέες γραμματοσειρές. Αυτές τις μέρες, το Adobe Illustrator σάς επιτρέπει να παίζετε με γραμματοσειρές Typekit, απευθείας μέσα στο λογισμικό, χωρίς να χρειάζεται να τις αγοράσετε, καθώς και μια σειρά από άλλες προσπάθειες πριν αγοράσετε και υπηρεσίες γραμματοσειρών. Επομένως, μην διστάζετε να πειραματιστείτε με διαφορετικές γραμματοσειρές και ελπίζουμε ότι η έμπνευση θα χτυπήσει.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ  ΜΕ 110 ΕΥΡΩ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΑΜΟΙΒΗ ΓΡΑΦΙΣΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Λογότυπο: Η Διαφορά Ανάμεσα στο Τι Σας Αρέσει και στο Τι Χρειάζεστε για την Επιχείρησή Σας

Λογότυπο: Η Διαφορά Ανάμεσα στο Τι Σας Αρέσει και στο Τι Χρειάζεστε για την Επιχείρησή Σας

Λογότυπο: Η Διαφορά Ανάμεσα στο Τι Σας Αρέσει και στο Τι Χρειάζεστε για την Επιχείρησή Σας  Το λογότυπο μιας επιχείρησης αποτελεί ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας. Αποτελεί το σήμα κατατεθέν της επιχείρησης και αποπνέει την αισθητική, τις...

Πώς να Σχεδιάσετε ένα Λογότυπο: [Οδηγός Βήμα προς Βήμα]

Πώς να Σχεδιάσετε ένα Λογότυπο: [Οδηγός Βήμα προς Βήμα]

Πώς να Σχεδιάσετε ένα Λογότυπο: [Οδηγός Βήμα προς Βήμα]  Το λογότυπο αποτελεί το πρόσωπο μιας επιχείρησης και είναι ένα σημαντικό στοιχείο που καθορίζει την αναγνωρισιμότητα και την ταυτότητά της. Σχεδιάζοντας ένα λογότυπο μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά με...

Υπερέχοντας στον Σχεδιασμό Λογοτύπου: Η Επιλογή που Καθιστά την Εταιρία Μας Εξαιρετική

Υπερέχοντας στον Σχεδιασμό Λογοτύπου: Η Επιλογή που Καθιστά την Εταιρία Μας Εξαιρετική

Υπερέχοντας στον Σχεδιασμό Λογοτύπου: Η Επιλογή που Καθιστά την Εταιρία Μας Εξαιρετική  Στον συναρπαστικό κόσμο του σχεδιασμού λογοτύπου, η εταιρία μας αναδεικνύεται ως η απόλυτη επιλογή. Με μια συνδυασμένη προσέγγιση και μια ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών,...

Call Now Button