blog

συμβουλές για να αποκτήσετε μία καταπληκτική ιστοσελίδα

Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που θέτουμε από τους πελάτες μας είναι συνήθως κάτι σύμφωνα με το “Πώς μπορώ να δημιουργήσω και να διατηρήσω έναν υπέροχο ιστότοπο;”. Σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να το επιτύχετε.

Απενεργοποιήστε το και κάντε τα πράγματα απλά ξανά

 

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Forbes, το μέσο άτομο κρίνει την αξιοπιστία ενός άλλου ατόμου εντός 7 δευτερολέπτων. Με έναν ιστότοπο ο χρόνος μειώνεται στο 1/50 του δευτερολέπτου.

Αυτό δεν σας δίνει πολύ χρόνο για να κάνετε αντίκτυπο, έτσι; Βγάζοντας μια στρατηγική από το βιβλίο της Apple και της Google, οι ιστότοποί τους αποτελούν μνημεία του απλού σχεδιασμού. Σε μια εποχή όπου ο καθένας μπορεί να φορτώσει έναν ιστότοπο με πλήρη βίντεο, σκεφτείτε να είστε πάροχος μινιμαλιστικού ιστότοπου που δεν χρειάζεται τεχνάσματα, αλλά καταφέρνει να επιλέξει όλα τα σωστά κουτιά.

Ιστοσελίδα
Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών

Λοιπόν, καταφέρατε να αποκτήσετε έναν εντυπωσιακό και απλό ιστότοπο και ξεκινάτε με άμεσο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, εκείνο το βράδυ, ενώ ενθαρρύνετε όλους να ελέγξουν τον ιστότοπό σας, τα αναλυτικά στοιχεία ιστού δείχνουν ότι έχετε επισκέψεις από κινητές συσκευές και συσκευές tablet. Έχετε ελέγξει ότι λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, σωστά;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι πρόσβασης στο διαδίκτυο. Παρακολουθήστε προσεκτικά το Google Analytics για να ελέγξετε τα προγράμματα περιήγησης και τις συσκευές που χρησιμοποιούν οι θεατές σας. Τα περισσότερα προέρχονται από κινητό; Ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε πρώτα για κινητά. Μάθετε για το κοινό σας και βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί όπως αναμένεται στις συσκευές που είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν.

Website

Εφαρμόστε απλό κώδικα

Για να παραμείνετε αδιάβροχοι, πρέπει να είστε σε θέση να ενημερώσετε τα πράγματα γρήγορα. Υπερβολικά πολύπλοκη βάση κώδικα και θα παλέψετε να ανταποκριθείτε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών σας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ασφάλεια

Όπως λέει ο Werner Vogels, ο CTO του Amazon, «κρυπτογραφεί τα πάντα». Το να διατηρείτε κρυπτογραφημένες τις πληροφορίες έτσι ώστε να λαμβάνει μόνο ο προοριζόμενος παραλήπτης, αλλά ένα πιστοποιητικό SSL στον ιστότοπό σας θα δημιουργήσει επίσης εμπιστοσύνη με την κοινότητα των πελατών σας. Θέλουν να γνωρίζουν ότι όταν αγοράζουν μέσω του ιστότοπού σας, τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία τους είναι ασφαλή.

Να βρίσκετε

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια και εκατομμύρια ιστότοποι εκεί έξω, οπότε πώς ξέρετε ότι γίνεται δική σας; Είναι βελτιστοποιημένη η μηχανή αναζήτησης (SEO); Οι πελάτες σπάνια πρόκειται να περάσουν από την πρώτη σελίδα του Google για να αναζητήσουν μια λύση φοβούμενοι έλλειψη αξιοπιστίας ή σπατάλη χρόνου.

Η βελτιστοποίηση για αναζήτηση σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας βρίσκεται μπροστά στους πελάτες όταν αναζητούν λύση στο πρόβλημα που επιλύετε. Το SEO είναι ένα ισχυρό καθήκον να αντιμετωπιστεί και αντιμετωπίζεται πιθανώς από μια έμπειρη ομάδα εμπειρογνωμόνων για τους περισσότερους οργανισμούς. Εάν αγωνίζεστε με αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μπορούμε να παρέχουμε κάποιες οδηγίες για να κάνετε το SEO σας σωστό.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

Λάβετε (δεδομένα) ενημερωμένες αποφάσεις

Η χρήση δεδομένων για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία του ιστότοπού σας. Με το σωστό λογισμικό, μπορείτε να αρχίσετε να συλλέγετε πολύτιμες πληροφορίες για τους πελάτες σας – να μάθετε ακριβώς πώς έφτασαν στον ιστότοπό σας, πόσο καιρό έμειναν και πού έφυγαν. Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να βελτιστοποιείτε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας για να δημιουργείτε και να καλλιεργείτε τη βάση των πελατών σας.

News

Web Design Trends

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας για αρχάριους: ένας απλός (αλλά πλήρης) οδηγός

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας για αρχάριους: ένας απλός (αλλά πλήρης) οδηγός

web design για αρχάριους - a beginners guide Μόλις ξεκινήσετε στο σχεδιασμό ιστοσελίδων; Αυτός ο οδηγός θα σας προετοιμάσει να αντιμετωπίσετε το πρώτο σας έργο ως αρχάριος. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της διαδικασίας ανάπτυξης διαδικτύου. Αν...

5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

 5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Όσο γρηγορότερη είναι η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας, τόσο καλύτερη είναι η...

Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι…

Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι…

blog Κατανόηση της δυνατότητας εκμάθησης για το σχεδιασμό ιστοσελίδων: Συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές  Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι μια σαφής εμπειρία χρήστη που οι επισκέπτες μπορούν...

κατασκευη ιστοσελιδας

κατασκευη ιστοσελιδας

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας Στην Premium Web γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας Κατασκευή ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση Κατασκευή ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση & επαγγελματικό σχεδιασμό. Οικονομική κατασκευή...

web designer Αθήνα

web designer Αθήνα

I'm Konstantinos Tzortzoglou Create Website & Digital Marketing ExpertWeb Designer in AthensHelping You Achieve Success Unlock Your Full Digital Potential. Say Hello to THE NEW YOUDon't Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας – image heavy website

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας – image heavy website

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας - image heavy websiteepexergasia eikonas  Οι εικόνες αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε ιστοτόπου. Σύμφωνα με τα αρχεία του αρχείου HTTP, οι εικόνες δημιουργούν περισσότερο από το 60% των δεδομένων που έχουν φορτωθεί σε...

Call Now Button