Κοινοποίηση σε:
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

blog

συμβουλές για να αποκτήσετε μία καταπληκτική ιστοσελίδα

Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που θέτουμε από τους πελάτες μας είναι συνήθως κάτι σύμφωνα με το “Πώς μπορώ να δημιουργήσω και να διατηρήσω έναν υπέροχο ιστότοπο;”. Σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να το επιτύχετε.

Απενεργοποιήστε το και κάντε τα πράγματα απλά ξανά

 

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Forbes, το μέσο άτομο κρίνει την αξιοπιστία ενός άλλου ατόμου εντός 7 δευτερολέπτων. Με έναν ιστότοπο ο χρόνος μειώνεται στο 1/50 του δευτερολέπτου.

Αυτό δεν σας δίνει πολύ χρόνο για να κάνετε αντίκτυπο, έτσι; Βγάζοντας μια στρατηγική από το βιβλίο της Apple και της Google, οι ιστότοποί τους αποτελούν μνημεία του απλού σχεδιασμού. Σε μια εποχή όπου ο καθένας μπορεί να φορτώσει έναν ιστότοπο με πλήρη βίντεο, σκεφτείτε να είστε πάροχος μινιμαλιστικού ιστότοπου που δεν χρειάζεται τεχνάσματα, αλλά καταφέρνει να επιλέξει όλα τα σωστά κουτιά.

Ιστοσελίδα
Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών

Λοιπόν, καταφέρατε να αποκτήσετε έναν εντυπωσιακό και απλό ιστότοπο και ξεκινάτε με άμεσο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, εκείνο το βράδυ, ενώ ενθαρρύνετε όλους να ελέγξουν τον ιστότοπό σας, τα αναλυτικά στοιχεία ιστού δείχνουν ότι έχετε επισκέψεις από κινητές συσκευές και συσκευές tablet. Έχετε ελέγξει ότι λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, σωστά;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι πρόσβασης στο διαδίκτυο. Παρακολουθήστε προσεκτικά το Google Analytics για να ελέγξετε τα προγράμματα περιήγησης και τις συσκευές που χρησιμοποιούν οι θεατές σας. Τα περισσότερα προέρχονται από κινητό; Ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε πρώτα για κινητά. Μάθετε για το κοινό σας και βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί όπως αναμένεται στις συσκευές που είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν.

Website

Εφαρμόστε απλό κώδικα

Για να παραμείνετε αδιάβροχοι, πρέπει να είστε σε θέση να ενημερώσετε τα πράγματα γρήγορα. Υπερβολικά πολύπλοκη βάση κώδικα και θα παλέψετε να ανταποκριθείτε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών σας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ασφάλεια

Όπως λέει ο Werner Vogels, ο CTO του Amazon, «κρυπτογραφεί τα πάντα». Το να διατηρείτε κρυπτογραφημένες τις πληροφορίες έτσι ώστε να λαμβάνει μόνο ο προοριζόμενος παραλήπτης, αλλά ένα πιστοποιητικό SSL στον ιστότοπό σας θα δημιουργήσει επίσης εμπιστοσύνη με την κοινότητα των πελατών σας. Θέλουν να γνωρίζουν ότι όταν αγοράζουν μέσω του ιστότοπού σας, τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία τους είναι ασφαλή.

Να βρίσκετε

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια και εκατομμύρια ιστότοποι εκεί έξω, οπότε πώς ξέρετε ότι γίνεται δική σας; Είναι βελτιστοποιημένη η μηχανή αναζήτησης (SEO); Οι πελάτες σπάνια πρόκειται να περάσουν από την πρώτη σελίδα του Google για να αναζητήσουν μια λύση φοβούμενοι έλλειψη αξιοπιστίας ή σπατάλη χρόνου.

Η βελτιστοποίηση για αναζήτηση σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας βρίσκεται μπροστά στους πελάτες όταν αναζητούν λύση στο πρόβλημα που επιλύετε. Το SEO είναι ένα ισχυρό καθήκον να αντιμετωπιστεί και αντιμετωπίζεται πιθανώς από μια έμπειρη ομάδα εμπειρογνωμόνων για τους περισσότερους οργανισμούς. Εάν αγωνίζεστε με αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μπορούμε να παρέχουμε κάποιες οδηγίες για να κάνετε το SEO σας σωστό.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITE

Λάβετε (δεδομένα) ενημερωμένες αποφάσεις

Η χρήση δεδομένων για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία του ιστότοπού σας. Με το σωστό λογισμικό, μπορείτε να αρχίσετε να συλλέγετε πολύτιμες πληροφορίες για τους πελάτες σας – να μάθετε ακριβώς πώς έφτασαν στον ιστότοπό σας, πόσο καιρό έμειναν και πού έφυγαν. Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να βελτιστοποιείτε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας για να δημιουργείτε και να καλλιεργείτε τη βάση των πελατών σας.

News

Web Design Trends

Επεξήγηση επωνυμίας, ταυτότητας και σχεδίαση λογοτύπου

Επεξήγηση επωνυμίας, ταυτότητας και σχεδίαση λογοτύπου

Ένα λογότυπο δεν είναι η επωνυμία σας, ούτε η ταυτότητά σας. Ο σχεδιασμός λογοτύπου, ο σχεδιασμός ταυτότητας και η επωνυμία έχουν όλα διαφορετικούς ρόλους, που μαζί, σχηματίζουν μια αντιληπτή εικόνα για μια επιχείρηση ή ένα προϊόν.

HTML και CSS στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

HTML και CSS στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

HTML και CSS στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Τι λειτουργεί το 2022;Αναμφισβήτητα, μία από τις πιο συναρπαστικές πτυχές της ανάπτυξης Ιστού τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ πιο σταθερό επίπεδο υποστήριξης για νέα πρότυπα HTML, CSS και ECMAScript (JavaScript)...

Τι είναι το No-Code; Τα καλύτερα εργαλεία για να ξεκινήσετε

Τι είναι το No-Code; Τα καλύτερα εργαλεία για να ξεκινήσετε

Τι είναι το No-Code; Τα καλύτερα εργαλεία για να ξεκινήσετεΠέρασαν οι εποχές που η δημιουργία ενός ψηφιακού προϊόντος, όπως ένας ιστότοπος, ένα ενημερωτικό δελτίο ή μια εφαρμογή, ήταν διαθέσιμο μόνο σε όσους είχαν συγκεκριμένες δεξιότητες ή ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό...

Κορυφαίες τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το 2022

Κορυφαίες τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το 2022

Κορυφαίες τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το 2022οιες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων θα κυριαρχήσουν το 2022; Με ποια στυλ και τεχνικές πρέπει να εξοικειωθείτε ώστε οι δημιουργίες σας να είναι φρέσκες και μοντέρνες όλο το χρόνο;Διασκεδαστικά, αισιόδοξα σχέδια Τα...

Η σημασία του σωστού λογότυπου

Η σημασία του σωστού λογότυπου

Το σωστό λογότυπο λέει τα πάντα χωρίς να λέει λέξη. Υποδηλώνει συναισθήματα τιμής, εμπιστοσύνης, υπερηφάνειας, αριστείας και ακεραιότητας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΙΜΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΙΜΗ

Ένας έμπειρος σχεδιαστής με σταθερό σχεδιασμό (με συγκεκριμένο στυλ ή εμπειρία στον κλάδο) θα έχει πολύ υψηλότερο ποσοστό από έναν νέο απόφοιτο γραφιστικής.

Κοινοποίηση σε:
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Call Now Button