web design για αρχάριους – a beginners guide

Μόλις ξεκινήσετε στο σχεδιασμό ιστοσελίδων; Αυτός ο οδηγός θα σας προετοιμάσει να αντιμετωπίσετε το πρώτο σας έργο ως αρχάριος.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της διαδικασίας ανάπτυξης διαδικτύου. Αν σας ενδιαφέρει ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, υποθέτουμε ότι έχετε μια δημιουργική σειρά. Και πώς δεν θα μπορούσατε να είστε ενθουσιασμένοι με το να μπείτε και να φτιάξετε τον πρώτο σας ιστότοπο; Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων αφορά τη δημιουργία ενός λειτουργικού έργου τέχνης – αλλά από πού ξεκινάτε; Εάν αναρωτιέστε τι πρέπει να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει.

Επιλέξτε κάτι βασικό για τον πρώτο σχεδιασμό ιστότοπου

Για το πρώτο σας έργο, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε κάτι απλό και διασκεδαστικό. Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πιο περίπλοκος και θα ήταν καλύτερο να το αντιμετωπίσετε όταν έχετε περισσότερη εμπειρία.

Ένα blog είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Θα είναι μια καλή άσκηση σχεδιασμού και θα μάθετε πώς λειτουργεί ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS), το οποίο θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε για μελλοντικά σχέδια ιστότοπου. Το καλύτερο από όλα – δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Υπάρχουν πολλά πρότυπα ιστολογίων που διευκολύνουν τη δημιουργία ενός.

Τα πρότυπα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο εκμάθησης. Παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνονται τα στοιχεία HTML, CSS και Javascript, θα σας δώσει βαθύτερη εικόνα για το τι κάνει ένα σχέδιο να λειτουργεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρότυπα ως θεμέλιο για να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές.

Ίσως δεν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο – δοκιμάστε να τραβήξετε από τις δημιουργικές σας αναζητήσεις ή χόμπι. Τι θα λέγατε για τη δημιουργία μιας βιτρίνας για τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία ή για τη συλλογή διηγημάτων σας; Η δημιουργία ενός σχεδιασμού που θα χαρακτηρίζει το δικό σας πάθος δημιουργεί ένα ευχάριστο πρώτο έργο.

κατασκευη ιστοσελιδων αθηνα

Βρείτε έμπνευση από άλλους σχεδιαστές

Αναμφίβολα συναντάτε ιστότοπους που σας έχουν εντυπωσιάσει με τον εκπληκτικό σχεδιασμό τους.

Δημιουργήστε ένα έγγραφο έμπνευσης με συνδέσμους προς ιστότοπους που σας αρέσουν ή προσθέστε τους σελιδοδείκτες καθώς πηγαίνετε. Το Pinterest είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε υπέροχο σχεδιασμό ιστότοπου – μπορείτε να βρείτε και να καρφιτσώσετε εικονογραφήσεις, εξώφυλλα βιβλίων, αφίσες, ιστολόγια και άλλους τύπους έργων σχεδιασμού για να αναφερθείτε. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν τον όρο “πίνακας διάθεσης” για αυτές τις συλλογές. Οι πίνακες διάθεσης είναι ένας γρήγορος πόρος αναφοράς εάν βρεθείτε κολλημένοι. Που θα.

Εκτός από τις ανακαλύψεις που κάνετε μόνοι σας, υπάρχουν μερικές επιμελημένες συλλογές που πρέπει να δείτε.

Το Awwwards έχει πάντα νέα και φρέσκια δουλειά και μια ποικιλία θεματικών συλλογών
Το Behance είναι μια φανταστική συλλογή έργων σχεδιασμού ιστοσελίδων, όπου η εστίαση είναι στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα
Το Dribbble επικεντρώνεται σε μεμονωμένους σχεδιαστές, παρέχοντας ένα φόρουμ για τη λήψη σχολίων και την επικοινωνία με άλλους σχετικά με τη δουλειά τους
Και φυσικά, κατευθυνθείτε προς τη βιτρίνα Webflow για να δείτε την ποικιλία των τρόπων με τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα σχεδίασης. Υπάρχουν τόσα πολύ ωραία πράγματα για να δείτε και τόσα πολλά διαθέσιμα πρότυπα για κλωνοποίηση όπως το δικό σας.

κατασκευη ιστοσελιδας

Κοιτάξτε έξω από τον ιστό για πηγές έμπνευσης

 

Ο σχεδιασμός web ενημερώνεται από μια οπτική γλώσσα που μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε, όπως το εξώφυλλο ενός γραφικού μυθιστορήματος ή του ψηφιακού περιπτέρου στην τράπεζά σας. Αναπτύξτε το μάτι για να αναγνωρίσετε τον καλό σχεδιασμό και αρχίστε να αναλύετε γιατί κάτι λειτουργεί ή δεν λειτουργεί, ανεξάρτητα από το μέσο.

Δώστε προσοχή στην τυπογραφία
Συχνά διαβάζουμε χωρίς καν να γνωρίζουμε γραμματοσειρές. Δώστε προσοχή στον τύπο επίδρασης που έχει καθώς καταναλώνετε περιεχόμενο. Είναι δυνατή η ανάγνωση αυτής της γραμματοσειράς στο μενού; Τι κάνει τόσο καλή τη χειροποίητη πινακίδα για την τοπική επιχείρηση; Τα γράμματα είναι παντού. Σημειώστε τις καλές και τις κακές χρήσεις της τυπογραφίας.

κατασκευη ιστοσελιδων

Αφήστε τις καλές τέχνες να σας επηρεάσουν

Ω, αναφέραμε ότι πρέπει να αντλήσουμε μια ολόκληρη ιστορία τέχνης; Τόσες πολλές κινήσεις και καλλιτέχνες διαμορφώνουν ακόμα το έργο των δημιουργικών σήμερα – ειδικά σχεδιαστές ιστοσελίδων. Κάντε μια βόλτα στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και το ιστορικό της τέχνης μας για να ανακαλύψετε πολλά μνημειώδη καλλιτεχνικά επιτεύγματα. Δεν είναι μόνο γεμάτο με πολύτιμες πληροφορίες, αλλά είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς το περιεχόμενο και η καλλιτεχνία μπορούν να συναντηθούν για να πουν μια ιστορία.

κατασκευή ιστοσελίδων

Ερευνήστε διαφορετικούς τύπους σχεδιασμού

Υπάρχουν τόσα πολλά πεδία σχεδιασμού που πρέπει να γνωρίζετε. Η γνώση του σχεδιασμού των προϊόντων, της απεικόνισης, ακόμη και της επωνυμίας μπορεί να αναπτύξει περαιτέρω τις δημιουργικές σας αισθήσεις.

Για έμπνευση που υπερβαίνει το σχεδιασμό ιστοσελίδων, το Abduzeedo προσφέρει λαμπρά παραδείγματα. Είτε πρόκειται για αφίσα, αποσκευές ή έπιπλα, θα δείτε φανταστικά παραδείγματα σχεδιασμού που γίνονται σωστά. Να είστε ανοιχτοί σε διαφορετικούς τύπους σχεδιασμού και να αναζητάτε ενεργά έμπνευση. Όσο περισσότερες γνώσεις έχετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σχεδιάσετε τον πρώτο σας ιστότοπο. Η εκπαίδευση ενημερώνει τη διαίσθηση.

κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα

News

Web Design Trends

5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

 5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Όσο γρηγορότερη είναι η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας, τόσο καλύτερη είναι η...

Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι…

Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι…

blog Κατανόηση της δυνατότητας εκμάθησης για το σχεδιασμό ιστοσελίδων: Συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές  Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι μια σαφής εμπειρία χρήστη που οι επισκέπτες μπορούν...

συμβουλές για να αποκτήσετε μία καταπληκτική ιστοσελίδα

συμβουλές για να αποκτήσετε μία καταπληκτική ιστοσελίδα

blog συμβουλές για να αποκτήσετε μία καταπληκτική ιστοσελίδα Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που θέτουμε από τους πελάτες μας είναι συνήθως κάτι σύμφωνα με το "Πώς μπορώ να δημιουργήσω και να διατηρήσω έναν υπέροχο ιστότοπο;". Σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε...

κατασκευη ιστοσελιδας

κατασκευη ιστοσελιδας

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας Στην Premium Web γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας Κατασκευή ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση Κατασκευή ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση & επαγγελματικό σχεδιασμό. Οικονομική κατασκευή...

web designer Αθήνα

web designer Αθήνα

I'm Konstantinos Tzortzoglou Create Website & Digital Marketing ExpertWeb Designer in AthensHelping You Achieve Success Unlock Your Full Digital Potential. Say Hello to THE NEW YOUDon't Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας – image heavy website

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας – image heavy website

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας - image heavy websiteepexergasia eikonas  Οι εικόνες αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε ιστοτόπου. Σύμφωνα με τα αρχεία του αρχείου HTTP, οι εικόνες δημιουργούν περισσότερο από το 60% των δεδομένων που έχουν φορτωθεί σε...

Call Now Button