Κοινοποίηση σε

 5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Όσο γρηγορότερη είναι η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας, τόσο καλύτερη είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), και με αυτό έρχεται η δυνατότητα αύξησης των επισκέψεων και, στη συνέχεια, των μετατροπών.

Με αυτήν τη βελτιωμένη επισκεψιμότητα, ο ιστότοπός σας θα οδηγήσει αναμφίβολα σε περισσότερες πωλήσεις. Όλα αυτά με μια βελτιωμένη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.

Τι γίνεται με το αντίστροφο; Τι θα συμβεί εάν έχετε αργή ταχύτητα φόρτωσης σελίδας; Δυστυχώς, μια πιο αργή σελίδα σημαίνει χαμηλότερη απόδοση SEO, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε λιγότερες επισκέψεις και μετατροπές.

Διασκεδαστικό γεγονός: Μόλις φτάσετε πάνω από 3 δευτερόλεπτα, πολλοί επισκέπτες φεύγουν πριν από τη φόρτωση της σελίδας, ακόμη περισσότεροι θα αναπηδήσουν και το ποσοστό μετατροπών σας θα μειωθεί. Αυτό… δεν είναι ιδανικό.

Google PageSpeed ​​Insights

είναι ένα εργαλείο τεχνικής βελτιστοποίησης που παρέχει διαγνωστικές πληροφορίες απευθείας από την Google αναλύοντας το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας.

Αυτό το καλό εργαλείο βοηθά στην αξιολόγηση της σελίδας μέσω πολλών παραγόντων, όπως ανακατευθύνσεις σελίδας προορισμού, συμπίεση, χρόνος απόκρισης διακομιστή, προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης, πόροι, εικόνες, παράδοση CSS, ορατό περιεχόμενο και JavaScript αποκλεισμού απόδοσης.

Εξετάζοντας αυτούς τους παράγοντες, το PageSpeed ​​Insights υπολογίζει στη συνέχεια μια βαθμολογία από 0 έως 100 που υπολογίζει την επικεφαλίδα της απόδοσής της. Οτιδήποτε πάνω από 85 σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας έχει καλή απόδοση.

Υπάρχουν δύο κύριοι τομείς που το PageSpeed ​​μετρά για να ενισχύσει την απόδοση του ιστότοπού σας:

• Χρόνος έως πλήρη φόρτωση σελίδας: Αυτό δείχνει τον χρόνο που έχει παρέλθει από τη στιγμή που ένας χρήστης ζητά μια νέα σελίδα έως τη στιγμή που η σελίδα αποδίδεται πλήρως από το πρόγραμμα περιήγησης.
• Χρόνος έως το επάνω μέρος της φόρτωσης: Αυτός είναι ο χρόνος που έχει παρέλθει από τη στιγμή που ένας χρήστης ζητά μια νέα σελίδα έως τη στιγμή που το περιεχόμενο στο πάνω μέρος αναδιπλώνεται από το πρόγραμμα περιήγησης.

κατασκευη ιστοσελιδων αθηνα

Το KeyCDN είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ εργαλείο δοκιμής ταχύτητας ιστότοπου που μπορεί να σας δώσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας. Προσφέρει 14 διαφορετικές τοποθεσίες για να διαλέξετε από όλο τον κόσμο, με την επιλογή να κάνετε τα αποτελέσματα των δοκιμών σας ιδιωτικά ή δημόσια.

Μερικά από τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει το KeyCDN μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα για να γνωρίζουμε, όπως πόσα αιτήματα HTTP υποβλήθηκαν, το πλήρες μέγεθος της σελίδας που ζητήθηκε, και το πιο σημαντικό, ο χρόνος φόρτωσης. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το KeyCDN είναι το γεγονός ότι είναι ένα από τα λίγα εργαλεία εκτός από το PageSpeed ​​που λειτουργεί εξαιρετικά σε κινητές συσκευές.

κατασκευη ιστοσελιδας

Ο κόσμος των κινητών μιλά συχνά για μικρο αλληλεπιδράσεις και πώς αυτές επηρεάζουν τη συμπεριφορά. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι συνήθως κινούμενες εικόνες ή απαντήσεις διεπαφής χρήστη σε συμπεριφορές χρηστών και είναι ζωτικής σημασίας για μια μαθήσιμη διεπαφή.

Οι χρήστες χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτό που έχουν κάνει (έκαναν κλικ, υπέβαλαν μια φόρμα, εισήγαγε περιεχόμενο) είχαν πράγματι επίδραση στη σελίδα.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με απλά εφέ κίνησης ή δημιουργώντας στοιχεία σελίδας που ανταποκρίνονται στους χρήστες.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι η φόρμα εγγραφής στη σελίδα εγγραφής του MailChimp.

κατασκευη ιστοσελιδων

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Think With Google, το 70 τοις εκατό των επισκέψεων σε κινητές συσκευές εξακολουθούν να βρίσκονται σε σύνδεση δεδομένων 3G και αναμένεται να παραμείνουν εκεί μέχρι το 2020. Τι σημαίνει αυτό;

Παρόλο που ο ιστότοπός σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί τέλεια για μια υπέροχη εμπειρία προβολής στην επιφάνεια εργασίας. Ωστόσο, δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με μια γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας σε κινητά. Εδώ έρχεται το Google Mobile Test.

κατασκευή ιστοσελίδων

 

Τέλος, έχουμε το εργαλείο βελτιστοποίησης Varvy Pagespeed, το οποίο δημιουργήθηκε και συντηρήθηκε από τον Patrick Sexton. Αυτό που παρέχει το Varvy είναι μια αναφορά που χωρίζεται σε 5 διαφορετικές ενότητες, όπως διάγραμμα πόρων, παράδοση CSS, χρήση JavaScript, εντοπισμένα ζητήματα ταχύτητας σελίδας και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται. Ένα μεγάλο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι ότι χρησιμοποιεί περισσότερο γραφική παράσταση για να σας ενημερώσει για το τι θα μπορούσε να βελτιστοποιηθεί καλύτερα στον ιστότοπό σας.

Υπάρχει ακόμη και τεκμηρίωση για το πώς να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας με εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την κρίσιμη διαδρομή απόδοσης, την αξιοποίηση της προσωρινής αποθήκευσης του προγράμματος περιήγησης, την αναβολή φόρτωσης JavaScript και πολλά άλλα. Αξίζει σίγουρα να δείτε!

κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα

News

Web Design Trends

Σελίδες συχνών ερωτήσεων για SEO

Σελίδες συχνών ερωτήσεων για SEO

Σελίδες συχνών ερωτήσεων για SEOΤι είναι μια σελίδα FAQ (και γιατί είναι χρήσιμη για SEO); Μια σελίδα FAQ (συχνές ερωτήσεις) είναι ένα μέρος σε έναν ιστότοπο όπου μπορούν να απαντηθούν κοινές ερωτήσεις που σχετίζονται με τη θέση σας.Μια σελίδα FAQ (συχνές ερωτήσεις)...

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδωνΑνακαλύψτε βασικές αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδων για να κατανοήσετε τα βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων.Σκοπός Πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, μάθετε τι θέλει να πετύχει ο πελάτης σας με...

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023Η τεχνολογία και οι συμπεριφορές των καταναλωτών προχωρούν και αλλάζουν πιο γρήγορα από ποτέ. Έτσι, αν ανακαλύψετε ότι αναρωτιέστε "πότε πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τον επανασχεδιασμό ιστοτόπου;Η τεχνολογία σας είναι ξεπερασμένη Κάθε...

Web design trends για το 2023

Web design trends για το 2023

Web design trends για το 2023Μία ιστοσελίδα αιχμής είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προσελκύσετε πελατες για την επιχείρησή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δικηγορικό γραφείο χρειάζεται ένα σχέδιο τελευταίας τεχνολογίας.  Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει. Εδώ είναι...

Γιατί το google my business είναι σημαντικό;

Γιατί το google my business είναι σημαντικό;

Γιατί το google my business είναι σημαντικό;Το Google My Business είναι ένα δωρεάν εργαλείο που προσφέρεται από τη Google και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται την ηλεκτρονική τους παρουσία σε όλη τη Google, συμπεριλαμβανομένων των Google Search και Google...

Επεξήγηση επωνυμίας, ταυτότητας και σχεδίαση λογοτύπου

Επεξήγηση επωνυμίας, ταυτότητας και σχεδίαση λογοτύπου

Ένα λογότυπο δεν είναι η επωνυμία σας, ούτε η ταυτότητά σας. Ο σχεδιασμός λογοτύπου, ο σχεδιασμός ταυτότητας και η επωνυμία έχουν όλα διαφορετικούς ρόλους, που μαζί, σχηματίζουν μια αντιληπτή εικόνα για μια επιχείρηση ή ένα προϊόν.

HTML και CSS στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

HTML και CSS στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

HTML και CSS στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Τι λειτουργεί το 2022;Αναμφισβήτητα, μία από τις πιο συναρπαστικές πτυχές της ανάπτυξης Ιστού τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ πιο σταθερό επίπεδο υποστήριξης για νέα πρότυπα HTML, CSS και ECMAScript (JavaScript)...

Τι είναι το No-Code; Τα καλύτερα εργαλεία για να ξεκινήσετε

Τι είναι το No-Code; Τα καλύτερα εργαλεία για να ξεκινήσετε

Τι είναι το No-Code; Τα καλύτερα εργαλεία για να ξεκινήσετεΠέρασαν οι εποχές που η δημιουργία ενός ψηφιακού προϊόντος, όπως ένας ιστότοπος, ένα ενημερωτικό δελτίο ή μια εφαρμογή, ήταν διαθέσιμο μόνο σε όσους είχαν συγκεκριμένες δεξιότητες ή ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό...

Κορυφαίες τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το 2022

Κορυφαίες τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το 2022

Κορυφαίες τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το 2022οιες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων θα κυριαρχήσουν το 2022; Με ποια στυλ και τεχνικές πρέπει να εξοικειωθείτε ώστε οι δημιουργίες σας να είναι φρέσκες και μοντέρνες όλο το χρόνο;Διασκεδαστικά, αισιόδοξα σχέδια Τα...

Κοινοποίηση σε
Call Now Button