5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Όσο γρηγορότερη είναι η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας, τόσο καλύτερη είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), και με αυτό έρχεται η δυνατότητα αύξησης των επισκέψεων και, στη συνέχεια, των μετατροπών.

Με αυτήν τη βελτιωμένη επισκεψιμότητα, ο ιστότοπός σας θα οδηγήσει αναμφίβολα σε περισσότερες πωλήσεις. Όλα αυτά με μια βελτιωμένη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.

Τι γίνεται με το αντίστροφο; Τι θα συμβεί εάν έχετε αργή ταχύτητα φόρτωσης σελίδας; Δυστυχώς, μια πιο αργή σελίδα σημαίνει χαμηλότερη απόδοση SEO, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε λιγότερες επισκέψεις και μετατροπές.

Διασκεδαστικό γεγονός: Μόλις φτάσετε πάνω από 3 δευτερόλεπτα, πολλοί επισκέπτες φεύγουν πριν από τη φόρτωση της σελίδας, ακόμη περισσότεροι θα αναπηδήσουν και το ποσοστό μετατροπών σας θα μειωθεί. Αυτό… δεν είναι ιδανικό.

Google PageSpeed ​​Insights

είναι ένα εργαλείο τεχνικής βελτιστοποίησης που παρέχει διαγνωστικές πληροφορίες απευθείας από την Google αναλύοντας το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας.

Αυτό το καλό εργαλείο βοηθά στην αξιολόγηση της σελίδας μέσω πολλών παραγόντων, όπως ανακατευθύνσεις σελίδας προορισμού, συμπίεση, χρόνος απόκρισης διακομιστή, προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης, πόροι, εικόνες, παράδοση CSS, ορατό περιεχόμενο και JavaScript αποκλεισμού απόδοσης.

Εξετάζοντας αυτούς τους παράγοντες, το PageSpeed ​​Insights υπολογίζει στη συνέχεια μια βαθμολογία από 0 έως 100 που υπολογίζει την επικεφαλίδα της απόδοσής της. Οτιδήποτε πάνω από 85 σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας έχει καλή απόδοση.

Υπάρχουν δύο κύριοι τομείς που το PageSpeed ​​μετρά για να ενισχύσει την απόδοση του ιστότοπού σας:

• Χρόνος έως πλήρη φόρτωση σελίδας: Αυτό δείχνει τον χρόνο που έχει παρέλθει από τη στιγμή που ένας χρήστης ζητά μια νέα σελίδα έως τη στιγμή που η σελίδα αποδίδεται πλήρως από το πρόγραμμα περιήγησης.
• Χρόνος έως το επάνω μέρος της φόρτωσης: Αυτός είναι ο χρόνος που έχει παρέλθει από τη στιγμή που ένας χρήστης ζητά μια νέα σελίδα έως τη στιγμή που το περιεχόμενο στο πάνω μέρος αναδιπλώνεται από το πρόγραμμα περιήγησης.

κατασκευη ιστοσελιδων αθηνα

Το KeyCDN είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ εργαλείο δοκιμής ταχύτητας ιστότοπου που μπορεί να σας δώσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας. Προσφέρει 14 διαφορετικές τοποθεσίες για να διαλέξετε από όλο τον κόσμο, με την επιλογή να κάνετε τα αποτελέσματα των δοκιμών σας ιδιωτικά ή δημόσια.

Μερικά από τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει το KeyCDN μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα για να γνωρίζουμε, όπως πόσα αιτήματα HTTP υποβλήθηκαν, το πλήρες μέγεθος της σελίδας που ζητήθηκε, και το πιο σημαντικό, ο χρόνος φόρτωσης. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το KeyCDN είναι το γεγονός ότι είναι ένα από τα λίγα εργαλεία εκτός από το PageSpeed ​​που λειτουργεί εξαιρετικά σε κινητές συσκευές.

κατασκευη ιστοσελιδας

Ο κόσμος των κινητών μιλά συχνά για μικρο αλληλεπιδράσεις και πώς αυτές επηρεάζουν τη συμπεριφορά. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι συνήθως κινούμενες εικόνες ή απαντήσεις διεπαφής χρήστη σε συμπεριφορές χρηστών και είναι ζωτικής σημασίας για μια μαθήσιμη διεπαφή.

Οι χρήστες χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτό που έχουν κάνει (έκαναν κλικ, υπέβαλαν μια φόρμα, εισήγαγε περιεχόμενο) είχαν πράγματι επίδραση στη σελίδα.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με απλά εφέ κίνησης ή δημιουργώντας στοιχεία σελίδας που ανταποκρίνονται στους χρήστες.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι η φόρμα εγγραφής στη σελίδα εγγραφής του MailChimp.

κατασκευη ιστοσελιδων

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Think With Google, το 70 τοις εκατό των επισκέψεων σε κινητές συσκευές εξακολουθούν να βρίσκονται σε σύνδεση δεδομένων 3G και αναμένεται να παραμείνουν εκεί μέχρι το 2020. Τι σημαίνει αυτό;

Παρόλο που ο ιστότοπός σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί τέλεια για μια υπέροχη εμπειρία προβολής στην επιφάνεια εργασίας. Ωστόσο, δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με μια γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας σε κινητά. Εδώ έρχεται το Google Mobile Test.

κατασκευή ιστοσελίδων

 

Τέλος, έχουμε το εργαλείο βελτιστοποίησης Varvy Pagespeed, το οποίο δημιουργήθηκε και συντηρήθηκε από τον Patrick Sexton. Αυτό που παρέχει το Varvy είναι μια αναφορά που χωρίζεται σε 5 διαφορετικές ενότητες, όπως διάγραμμα πόρων, παράδοση CSS, χρήση JavaScript, εντοπισμένα ζητήματα ταχύτητας σελίδας και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται. Ένα μεγάλο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι ότι χρησιμοποιεί περισσότερο γραφική παράσταση για να σας ενημερώσει για το τι θα μπορούσε να βελτιστοποιηθεί καλύτερα στον ιστότοπό σας.

Υπάρχει ακόμη και τεκμηρίωση για το πώς να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας με εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την κρίσιμη διαδρομή απόδοσης, την αξιοποίηση της προσωρινής αποθήκευσης του προγράμματος περιήγησης, την αναβολή φόρτωσης JavaScript και πολλά άλλα. Αξίζει σίγουρα να δείτε!

κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα

News

Web Design Trends

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας για αρχάριους: ένας απλός (αλλά πλήρης) οδηγός

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας για αρχάριους: ένας απλός (αλλά πλήρης) οδηγός

web design για αρχάριους - a beginners guide Μόλις ξεκινήσετε στο σχεδιασμό ιστοσελίδων; Αυτός ο οδηγός θα σας προετοιμάσει να αντιμετωπίσετε το πρώτο σας έργο ως αρχάριος. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της διαδικασίας ανάπτυξης διαδικτύου. Αν...

Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι…

Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι…

blog Κατανόηση της δυνατότητας εκμάθησης για το σχεδιασμό ιστοσελίδων: Συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές  Η δημιουργία ενός μαθήσιου ιστότοπου είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι ακούγεται. Ο στόχος πρέπει να είναι μια σαφής εμπειρία χρήστη που οι επισκέπτες μπορούν...

συμβουλές για να αποκτήσετε μία καταπληκτική ιστοσελίδα

συμβουλές για να αποκτήσετε μία καταπληκτική ιστοσελίδα

blog συμβουλές για να αποκτήσετε μία καταπληκτική ιστοσελίδα Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που θέτουμε από τους πελάτες μας είναι συνήθως κάτι σύμφωνα με το "Πώς μπορώ να δημιουργήσω και να διατηρήσω έναν υπέροχο ιστότοπο;". Σε αυτό το άρθρο, παραθέτουμε...

κατασκευη ιστοσελιδας

κατασκευη ιστοσελιδας

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας Στην Premium Web γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας Κατασκευή ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση Κατασκευή ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση & επαγγελματικό σχεδιασμό. Οικονομική κατασκευή...

web designer Αθήνα

web designer Αθήνα

I'm Konstantinos Tzortzoglou Create Website & Digital Marketing ExpertWeb Designer in AthensHelping You Achieve Success Unlock Your Full Digital Potential. Say Hello to THE NEW YOUDon't Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας – image heavy website

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας – image heavy website

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας - image heavy websiteepexergasia eikonas  Οι εικόνες αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε ιστοτόπου. Σύμφωνα με τα αρχεία του αρχείου HTTP, οι εικόνες δημιουργούν περισσότερο από το 60% των δεδομένων που έχουν φορτωθεί σε...

Call Now Button