5 δωρεάν εργαλεία για να ελέγξετε συνολικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας

Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Όσο γρηγορότερη είναι η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας, τόσο καλύτερη είναι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), και με αυτό έρχεται η δυνατότητα αύξησης των επισκέψεων και, στη συνέχεια, των μετατροπών.

Με αυτήν τη βελτιωμένη επισκεψιμότητα, ο ιστότοπός σας θα οδηγήσει αναμφίβολα σε περισσότερες πωλήσεις. Όλα αυτά με μια βελτιωμένη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.

Τι γίνεται με το αντίστροφο; Τι θα συμβεί εάν έχετε αργή ταχύτητα φόρτωσης σελίδας; Δυστυχώς, μια πιο αργή σελίδα σημαίνει χαμηλότερη απόδοση SEO, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε λιγότερες επισκέψεις και μετατροπές.

Διασκεδαστικό γεγονός: Μόλις φτάσετε πάνω από 3 δευτερόλεπτα, πολλοί επισκέπτες φεύγουν πριν από τη φόρτωση της σελίδας, ακόμη περισσότεροι θα αναπηδήσουν και το ποσοστό μετατροπών σας θα μειωθεί. Αυτό… δεν είναι ιδανικό.

Google PageSpeed ​​Insights

είναι ένα εργαλείο τεχνικής βελτιστοποίησης που παρέχει διαγνωστικές πληροφορίες απευθείας από την Google αναλύοντας το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας.

Αυτό το καλό εργαλείο βοηθά στην αξιολόγηση της σελίδας μέσω πολλών παραγόντων, όπως ανακατευθύνσεις σελίδας προορισμού, συμπίεση, χρόνος απόκρισης διακομιστή, προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης, πόροι, εικόνες, παράδοση CSS, ορατό περιεχόμενο και JavaScript αποκλεισμού απόδοσης.

Εξετάζοντας αυτούς τους παράγοντες, το PageSpeed ​​Insights υπολογίζει στη συνέχεια μια βαθμολογία από 0 έως 100 που υπολογίζει την επικεφαλίδα της απόδοσής της. Οτιδήποτε πάνω από 85 σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας έχει καλή απόδοση.

Υπάρχουν δύο κύριοι τομείς που το PageSpeed ​​μετρά για να ενισχύσει την απόδοση του ιστότοπού σας:

• Χρόνος έως πλήρη φόρτωση σελίδας: Αυτό δείχνει τον χρόνο που έχει παρέλθει από τη στιγμή που ένας χρήστης ζητά μια νέα σελίδα έως τη στιγμή που η σελίδα αποδίδεται πλήρως από το πρόγραμμα περιήγησης.
• Χρόνος έως το επάνω μέρος της φόρτωσης: Αυτός είναι ο χρόνος που έχει παρέλθει από τη στιγμή που ένας χρήστης ζητά μια νέα σελίδα έως τη στιγμή που το περιεχόμενο στο πάνω μέρος αναδιπλώνεται από το πρόγραμμα περιήγησης.

κατασκευη ιστοσελιδων αθηνα

Το KeyCDN είναι ένα γρήγορο και ελαφρύ εργαλείο δοκιμής ταχύτητας ιστότοπου που μπορεί να σας δώσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας. Προσφέρει 14 διαφορετικές τοποθεσίες για να διαλέξετε από όλο τον κόσμο, με την επιλογή να κάνετε τα αποτελέσματα των δοκιμών σας ιδιωτικά ή δημόσια.

Μερικά από τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει το KeyCDN μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα για να γνωρίζουμε, όπως πόσα αιτήματα HTTP υποβλήθηκαν, το πλήρες μέγεθος της σελίδας που ζητήθηκε, και το πιο σημαντικό, ο χρόνος φόρτωσης. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το KeyCDN είναι το γεγονός ότι είναι ένα από τα λίγα εργαλεία εκτός από το PageSpeed ​​που λειτουργεί εξαιρετικά σε κινητές συσκευές.

κατασκευη ιστοσελιδας

Ο κόσμος των κινητών μιλά συχνά για μικρο αλληλεπιδράσεις και πώς αυτές επηρεάζουν τη συμπεριφορά. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι συνήθως κινούμενες εικόνες ή απαντήσεις διεπαφής χρήστη σε συμπεριφορές χρηστών και είναι ζωτικής σημασίας για μια μαθήσιμη διεπαφή.

Οι χρήστες χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτό που έχουν κάνει (έκαναν κλικ, υπέβαλαν μια φόρμα, εισήγαγε περιεχόμενο) είχαν πράγματι επίδραση στη σελίδα.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με απλά εφέ κίνησης ή δημιουργώντας στοιχεία σελίδας που ανταποκρίνονται στους χρήστες.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι η φόρμα εγγραφής στη σελίδα εγγραφής του MailChimp.

κατασκευη ιστοσελιδων

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Think With Google, το 70 τοις εκατό των επισκέψεων σε κινητές συσκευές εξακολουθούν να βρίσκονται σε σύνδεση δεδομένων 3G και αναμένεται να παραμείνουν εκεί μέχρι το 2020. Τι σημαίνει αυτό;

Παρόλο που ο ιστότοπός σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί τέλεια για μια υπέροχη εμπειρία προβολής στην επιφάνεια εργασίας. Ωστόσο, δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με μια γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας σε κινητά. Εδώ έρχεται το Google Mobile Test.

κατασκευή ιστοσελίδων

 

Τέλος, έχουμε το εργαλείο βελτιστοποίησης Varvy Pagespeed, το οποίο δημιουργήθηκε και συντηρήθηκε από τον Patrick Sexton. Αυτό που παρέχει το Varvy είναι μια αναφορά που χωρίζεται σε 5 διαφορετικές ενότητες, όπως διάγραμμα πόρων, παράδοση CSS, χρήση JavaScript, εντοπισμένα ζητήματα ταχύτητας σελίδας και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται. Ένα μεγάλο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι ότι χρησιμοποιεί περισσότερο γραφική παράσταση για να σας ενημερώσει για το τι θα μπορούσε να βελτιστοποιηθεί καλύτερα στον ιστότοπό σας.

Υπάρχει ακόμη και τεκμηρίωση για το πώς να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας με εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την κρίσιμη διαδρομή απόδοσης, την αξιοποίηση της προσωρινής αποθήκευσης του προγράμματος περιήγησης, την αναβολή φόρτωσης JavaScript και πολλά άλλα. Αξίζει σίγουρα να δείτε!

κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα

News

Web Design Trends

Λογότυπο: Η Διαφορά Ανάμεσα στο Τι Σας Αρέσει και στο Τι Χρειάζεστε για την Επιχείρησή Σας

Λογότυπο: Η Διαφορά Ανάμεσα στο Τι Σας Αρέσει και στο Τι Χρειάζεστε για την Επιχείρησή Σας

Λογότυπο: Η Διαφορά Ανάμεσα στο Τι Σας Αρέσει και στο Τι Χρειάζεστε για την Επιχείρησή Σας  Το λογότυπο μιας επιχείρησης αποτελεί ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας. Αποτελεί το σήμα κατατεθέν της επιχείρησης και αποπνέει την αισθητική, τις...

Πώς να Σχεδιάσετε ένα Λογότυπο: [Οδηγός Βήμα προς Βήμα]

Πώς να Σχεδιάσετε ένα Λογότυπο: [Οδηγός Βήμα προς Βήμα]

Πώς να Σχεδιάσετε ένα Λογότυπο: [Οδηγός Βήμα προς Βήμα]  Το λογότυπο αποτελεί το πρόσωπο μιας επιχείρησης και είναι ένα σημαντικό στοιχείο που καθορίζει την αναγνωρισιμότητα και την ταυτότητά της. Σχεδιάζοντας ένα λογότυπο μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά με...

Υπερέχοντας στον Σχεδιασμό Λογοτύπου: Η Επιλογή που Καθιστά την Εταιρία Μας Εξαιρετική

Υπερέχοντας στον Σχεδιασμό Λογοτύπου: Η Επιλογή που Καθιστά την Εταιρία Μας Εξαιρετική

Υπερέχοντας στον Σχεδιασμό Λογοτύπου: Η Επιλογή που Καθιστά την Εταιρία Μας Εξαιρετική  Στον συναρπαστικό κόσμο του σχεδιασμού λογοτύπου, η εταιρία μας αναδεικνύεται ως η απόλυτη επιλογή. Με μια συνδυασμένη προσέγγιση και μια ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών,...

Οι Εξελίξεις των Λογοτύπων το 2024

Οι Εξελίξεις των Λογοτύπων το 2024

Οι Εξελίξεις των Λογοτύπων το 2024Καθώς πλησιάζουμε προς τη μέση της δεκαετίας του 2020, οι τάσεις στον χώρο των λογοτύπων δείχνουν να εξελίσσονται με συναρπαστικό και πρωτοποριακό τρόπο. Το 2024 φέρνει μια νέα πνοή δημιουργικότητας και τεχνολογικής προηγμένης...

Τα Κορυφαία Προγράμματα Για Δημιουργία Λογοτύπου

Τα Κορυφαία Προγράμματα Για Δημιουργία Λογοτύπου

Τα Κορυφαία Προγράμματα Δημιουργίας Λογοτύπου: Ο Οδηγός για την Πλήρη Έκφραση του Σχεδιαστικού Σας ΤαλέντουΗ δημιουργία ενός εντυπωσιακού λογότυπου είναι η αρχή μιας επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας. Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται, υπάρχουν πλέον...

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ;

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ;

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ;Εταιρική Ταυτότητα: Η Καρδιά της Επιτυχημένης Επιχείρησης Η εταιρική ταυτότητα αντιπροσωπεύει τον πυρήνα και την ουσία μιας επιχείρησης. Είναι η αναγνώριση και η διάκριση μιας εταιρείας σε έναν υπερπληθυσμό ανταγωνιστικών παραγόντων....

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΑΡΧΙΚΑ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΑΡΧΙΚΑ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΑΡΧΙΚΑΤο λογότυπο είναι το πρόσωπο και η ψυχή μιας επιχείρησης. Είναι η πρώτη εντύπωση που αφήνετε στο κοινό, και έχει τη δύναμη να μεταδώσει έναν ωκεανό συναισθημάτων και σημαντικών πληροφοριών για την ταυτότητα της εταιρείας σας. Όταν συνδυάζεται με τα...

logo design studio

logo design studio

Γιατί να επιλέξετε το δικό μας logo design studioΚαλωσορίσατε στο Logo Design Studio της Premium Web - τον προορισμό για εκπληκτικά λογότυπα που ξεχωρίζουν! Στο σημείο συνάντησης της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας, η ομάδα μας δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετική...

Minimal logo: τι είναι;

Minimal logo: τι είναι;

Minimal logo: τι είναι;Το λιτό λογότυπο, γνωστό και ως "minimal logo", αποτελεί μια τάση στον κόσμο του design που έχει κερδίσει ιδιαίτερη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Αυτό το είδος σχεδιασμού επικεντρώνεται στην απλότητα και την ευκρίνεια, αποφεύγοντας τα...

Call Now Button