Κορυφαίες τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το 2022

Κορυφαίες τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το 2022

οιες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων θα κυριαρχήσουν το 2022; Με ποια στυλ και τεχνικές πρέπει να εξοικειωθείτε ώστε οι δημιουργίες σας να είναι φρέσκες και μοντέρνες όλο το χρόνο;

Διασκεδαστικά, αισιόδοξα σχέδια

Τα αστεία σχήματα, τα χρώματα, ακόμη και τα πρόσωπα που μπορούν να κάνουν πολλή διασκέδαση. Οι σχεδιαστές της τάσης του σχεδιασμού ιστοσελίδων με διασκεδαστικά, αισιόδοξα σχέδια για τα πάντα, από ιστότοπους χαρτοφυλακίου — όπως το παραπάνω παράδειγμα — έως το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το κοινό νήμα με αυτά τα σχέδια είναι ότι δίνουν λίγη επιπλέον ευτυχία στον κόσμο.

Μετά από τα τελευταία χρόνια μιας παγκόσμιας πανδημίας υγείας, οι σχεδιαστές προσθέτουν λίγο επιπλέον διασκέδαση και ενθουσιασμό στα σχέδια σχεδιασμού. Είναι απλώς το συναίσθημα που χρειαζόμαστε όλοι τώρα.

Η διασκέδαση και η αισιοδοξία εμπνέονται με εικόνες που χαρακτηρίζουν πρόσωπα, πιο ανοιχτόχρωμες γραμματοσειρές και ενδιαφέρουσες γραμματοσειρές και χρώμα που αποπνέει θετικά συναισθήματα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τάση, σκεφτείτε τα στοιχεία που είναι κάπως πιο ανοιχτά και αποφύγετε τις βαριές γραμματοσειρές ή τις χρωματικές επιλογές.

Ασπρόμαυρα σχέδια χρωμάτων

Οι ασπρόμαυροι χρωματικοί συνδυασμοί είναι η πιο έντονη και όμορφη σχεδιαστική τάση της χρονιάς. Χωρίς χρώμα, πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε μέσα σε περιορισμούς. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, μπορεί να απελευθερώσει και να βοηθήσει στην κίνηση της δημιουργικότητας. Επιπλέον, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εντελώς εκπληκτικά.

Ίσως σε ένα άλλο σημάδι των παγκόσμιων γεγονότων, τα ασπρόμαυρα χρώματα είναι σχεδόν παντού. Αυτή η έντονη αισθητική είναι ένας δείκτης του πόσοι σχεδιαστές μπορούν να αισθάνονται με έμφαση στην απλότητα και την αυστηρότητα.

Το κλειδί για να κάνετε έναν ασπρόμαυρο συνδυασμό χρωμάτων να λειτουργεί καλά ενώ φαίνεται φρέσκος και μοντέρνος είναι η εφαρμογή ακριβώς των σωστών εφέ και τεχνικών.

Στο παραπάνω παράδειγμα, υπάρχει μια λεπτή, υγρή κινούμενη εικόνα στον δείκτη του ποντικιού καθώς και ένας μεγάλος δείκτης του ποντικιού για τη βελτίωση της διαδραστικότητας.

 

Τρισδιάστατα στοιχεία σχεδίασης

Ενώ το 2020 και το 2021 πολλοί σχεδιαστές ασχολούνται με πλήρη, τρισδιάστατα σχέδια για ολοκληρωμένους ιστότοπους, η αναδυόμενη τάση είναι να ενσωματωθούν στοιχεία 3D με μια πιο επίπεδη αισθητική.

Τα στοιχεία με τρισδιάστατο ύφος μπορούν να περιλαμβάνουν σκιές, κινούμενα σχέδια ή εφέ επιπέδου για τη δημιουργία βάθους και διαστάσεων.

Ο Sennep το κάνει στο παραπάνω παράδειγμα με ένα εικονογραφημένο εύρημα που απλώνει το χέρι και διορθώνει το κείμενο στο υπόλοιπο σχέδιο. Η εικόνα μιας σκιάς και μια κίνηση για να ολοκληρωθεί αυτό το μοντέρνο στυλ σχεδίασης.

 

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδωνΑνακαλύψτε βασικές αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδων για να κατανοήσετε τα βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων.Σκοπός Πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, μάθετε τι θέλει να πετύχει ο πελάτης σας με...

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023Η τεχνολογία και οι συμπεριφορές των καταναλωτών προχωρούν και αλλάζουν πιο γρήγορα από ποτέ. Έτσι, αν ανακαλύψετε ότι αναρωτιέστε "πότε πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τον επανασχεδιασμό ιστοτόπου;Η τεχνολογία σας είναι ξεπερασμένη Κάθε...

Web design trends για το 2023

Web design trends για το 2023

Web design trends για το 2023Μία ιστοσελίδα αιχμής είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προσελκύσετε πελατες για την επιχείρησή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δικηγορικό γραφείο χρειάζεται ένα σχέδιο τελευταίας τεχνολογίας.  Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει. Εδώ είναι...

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Call Now Button