Τι είναι το No-Code; Τα καλύτερα εργαλεία για να ξεκινήσετε

Τι είναι το No-Code; Τα καλύτερα εργαλεία για να ξεκινήσετε

Πέρασαν οι εποχές που η δημιουργία ενός ψηφιακού προϊόντος, όπως ένας ιστότοπος, ένα ενημερωτικό δελτίο ή μια εφαρμογή, ήταν διαθέσιμο μόνο σε όσους είχαν συγκεκριμένες δεξιότητες ή ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό για να προσληφθεί μια ομάδα επαγγελματικής ανάπτυξης. Το 2022, η έλλειψη γνώσης γλωσσών προγραμματισμού και τα στενά οικονομικά δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο: μπορούν να κάνουν αυτό χάρη στις λύσεις χωρίς κώδικα.

Οι λύσεις χωρίς κώδικα ήταν μαζί μας για λίγο, χαράσσοντας μια συγκεκριμένη θέση για τον εαυτό τους. Siter, Slides, Shopify και Mailchimp είναι μερικά από τα πιο κοινά ονόματα. Αν και δεν είναι τόσο τελείες και ισχυρές όσο θέλουμε να είναι, έχουν ήδη γίνει βιώσιμες και αξιόπιστες λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν το έδαφος και να τις διευθύνουν με επιτυχία.

Ας βουτήξουμε λίγο βαθύτερα στο κίνημα χωρίς κώδικα και τα βασικά του στοιχεία, καθώς και τους κινδύνους του και εξετάζουμε τα καλύτερα εργαλεία σε αυτόν τον τομέα που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν στους νεοφυείς επιχειρήσεις μια σταθερή βάση για να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις. τους και να προχωρήσουν προς το πρωταρχικό μάρκετινγκ και στόχους επωνυμίας.

Τι είναι το No-Code;

Η προσέγγιση ανάπτυξης χωρίς κώδικα ή, για την ακρίβεια, χωρίς κώδικα είναι μια λύση που δεν απαιτεί προγραμματιστικές και σειρές δεξιοτήτων για την εκτέλεση μιας εργασιών που παραδοσιακά εκτελούνται από τμήματα ανάπτυξης και επιχειρήσεων. Αυτές οι εργασίες διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, από την προσθήκη μικρών ενοτήτων στους ιστότοπους, όπως push-ups ή μορφές επικοινωνίας έως τη δημιουργία ολοκληρωμένων σελίδων προορισμού έως την εισαγωγή ενοτήτων μηχανικής εκμάθησης σε καμπάνιες μάρκετινγκ.

Οι λύσεις χωρίς κώδικα ακολουθούν μια οπτική προσέγγιση για την ανάπτυξη λογισμικού και τη ροή εργασίας. Χρησιμοποιούν μέγιστες αφαιρέσεις για να αποσυνδέσουν τις γλώσσες προγραμματισμού και τη σύνταξη από τη λογική για να δημιουργήσουν ένα διαισθητικό περιβάλλον για τους πολίτες προγραμματιστές.

 

Αυτή η δομή δύο μερών:

Στο προσκήνιο, είναι μια διαισθητική, εύχρηστη και φιλική διεπαφή με μια απλή παιδική χαρά μεταφοράς και απόθεσης, στοιχεία που παρουσιάζονται ως οπτικά μπλοκ με προσαρμογές και πολλαπλές ρυθμίσεις και επιπλέον δυνατότητες.
Στο παρασκήνιο, συμβαίνουν πολλά πράγματα. Είναι ένας όγκος κώδικας και αλγορίθμων που υποστηρίζονται από άκαμπτη δομή και λογική και μια συλλογή επαναχρησιμοποιήσιμων, επεκτάσιμων και ευέλικτων αποσπασμάτων που ενημερώνονται τακτικά για να πληρώσουν τα τρέχοντα πρότυπα ιστού.

Βασικές πληροφορίες των λύσεων χωρίς κώδικα

Ο Ιστός βρίθει από λύσεις που ισχυρίζονται ότι δεν περιέχουν κώδικα. Ωστόσο, η σκληρή αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι εργαλεία ανάπτυξης χαμηλού κώδικα που απαιτούν βασικές γνώσεις γλωσσικού προγραμματισμού ή τουλάχιστον δεξιότητες τεχνογνωσίας. Οι πλατφόρμες χαμηλού κώδικα διαφέρουν από τις λύσεις χωρίς κώδικα με τους εξής τρόπους:

Απευθύνονται σε προγραμματιστές και όχι σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.
Παρέχουν εργαλεία για την επιτάχυνση της τεχνικής ανάπτυξης.
Προσφέρουν έναν εύχρηστο τρόπο χειροκίνητης επεξεργασίας κώδικα.
τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια τεράστια γκάμα λύσεων λογισμικού.
Εφαρμόζονται σε περισσότερες περιπτώσεις χρήσης λόγω του ανοιχτού συστήματος.
Απαιτούν πρόσθετες δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι η λύση λειτουργεί με την αναβαθμισμένη έκδοση λογισμικού.
Επομένως, κατά κανόνα, οι ομάδες προγραμματιστών τα χρησιμοποιούν. Αυτό τα καθιστά λίγο δύσκολα για ψηφιακούς επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες που δεν έχουν τεχνικό υπόβαθρο και δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν.

Λοιπόν, πώς ορίζετε τις προσεγγίσεις μηδενικού κώδικα; Οι ειδικές ομάδες που υπάρχουν σε επιχειρήσεις χωρίς προγραμματιστές στο σπίτι και κατάλληλες τεχνολογικές δεξιότητες να δημιουργήσουν εύκολα τις εφαρμογές και τα εργαλεία ιστού τους για να αυτοματοποιήσουν τη ροή και να εξορθολογήσουν διάφορες διαδικασίες. Ας εξετάσουμε προσεκτικά.

Βασικές πληροφορίες των λύσεων χωρίς κώδικα
Για να μπείτε στην κατηγορία χωρίς κωδικό, μια λύση πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια. Εδώ είναι τα πιο κρίσιμα:

Θα πρέπει να κρύβει την πολυπλοκότητα του τι επιτυγχάνουν οι χρήστες μέσω απλών ελιγμών.
Θα πρέπει να αφήσουμε τα δεδομένα και την ενθυλάκωση για να απέχει από όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.
Θα πρέπει να υπάρχουν οπτικά μοντέλα που υπάρχουν στους χρήστες για να διαχειρίζονται τα δεδομένα αποτελεσματικά.
Θα πρέπει να έχει μια ελάχιστη δυνατότητα ανάκρισης με τον παραγόμενο κώδικα.
Θα πρέπει να έχει ένα κλειστό σύστημα με μία μόνο έκδοση ανά πάσα στιγμή για να αποφευχθούν προβλήματα συμβατότητας προς τα πίσω.
Επιπλέον, πρέπει να έχω αυτά τα χαρακτηριστικά:

Απλή και διαισθητική διεπαφή.
Σύρετε και αφήστε την παιδική χαρά.
Λειτουργία αναδιάταξης και αλλαγής κλίμακας.
Δυνατότητες διαχείρισης και επεξεργασία δεδομένων μέσω μιας προρυθμισμένης βάσης δεδομένων, λογισμικού από την πλευρά του διακομιστή ή απλής ενσωμάτωσης στη βάση δεδομένων της επιλογής του χρήστη.
Μια τεράστια συλλογή από προδιαμορφωμένα, καλά διαμορφωμένα και σωστά δομημένα στοιχεία. Ορισμένες λύσεις μπορούν να προσφέρουν έτοιμα προς χρήση πρότυπα και θέματα.
Εργαλείο δημιουργίας διεπαφής χρήστη.
Πίνακας προσαρμογών με ρυθμίσεις σε βάθος.
Δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας.
Στοιχεία προσβασιμότητας.
Ποικιλία επιλογών δημοσίευσης.

 

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδωνΑνακαλύψτε βασικές αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδων για να κατανοήσετε τα βασικά στοιχεία του καλού σχεδιασμού ιστοσελίδων.Σκοπός Πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, μάθετε τι θέλει να πετύχει ο πελάτης σας με...

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδας 2023Η τεχνολογία και οι συμπεριφορές των καταναλωτών προχωρούν και αλλάζουν πιο γρήγορα από ποτέ. Έτσι, αν ανακαλύψετε ότι αναρωτιέστε "πότε πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι τον επανασχεδιασμό ιστοτόπου;Η τεχνολογία σας είναι ξεπερασμένη Κάθε...

Web design trends για το 2023

Web design trends για το 2023

Web design trends για το 2023Μία ιστοσελίδα αιχμής είναι ένας σίγουρος τρόπος για να προσελκύσετε πελατες για την επιχείρησή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δικηγορικό γραφείο χρειάζεται ένα σχέδιο τελευταίας τεχνολογίας.  Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει. Εδώ είναι...

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Call Now Button