Τα καλύτερα 7 δωρεάν plugins για το WordPress (2021)

Τα καλύτερα δωρεάν plugins για το WordPress (2021)

best wordpress plugins.Έχουμε συλλέξει αυτό που θεωρούμε ως τα καλύτερα δωρεάν plugin WordPress όλων των εποχών. με βάση τόσο την προσωπική εμπειρία όσο και τις κριτικές των χρηστών τη δημοτικότητά τους στο WordPress.org.

https://wordpress.org/plugins/ninja-forms/

Κάθε ιστότοπος χρειάζεται μια σελίδα contact και. όταν πρόκειται για φόρμες επικοινωνίας (ή άλλους τύπους φορμών). το Ninja Forms είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές που θα βρείτε. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο δραστηριοποιείται σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ιστότοπους.

Διαθέτει μια φιλική για αρχάριους διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και υποβολή φόρμας AJAX. ώστε οι χρήστες να μπορούν να υποβάλουν μια φόρμα χωρίς επαναφόρτωση σελίδας.

Και, αν αισθάνεστε ποτέ περιορισμένοι από την (γενναιόδωρη) δωρεάν έκδοση. μπορείτε πάντα να έχετε επιπλέον λειτουργικότητα με την τεράστια βιβλιοθήκη των επεκτάσεων Premium των Ninja Forms.

woocommerce-best plugins

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με το WordPress. το WooCommerce είναι ο τρόπος να το κάνετε.  Σύμφωνα με το BuiltWith.αυτό το δωρεάν πρόσθετο τροφοδοτεί περισσότερο από το 42% όλων των καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Είναι ενεργό σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια ιστότοπους. έχει βαθμολογία 4,6 αστέρων σε περισσότερες από 2.900 κριτικές και, το πιο σημαντικό. λειτουργεί.

Δείτε μερικά παραδείγματα καταστημάτων WooCommerce.

Τα καλύτερα δωρεάν plugins για το WordPress (2021)

Το TablePress έχει μια από τις πιο εντυπωσιακές βαθμολογίες που έχω δει ποτέ για μια προσθήκη WordPress.

Έχει μια τέλεια βαθμολογία 5 αστέρων με περισσότερες από 3.286 ψήφους στο WordPress.org.

Και, ως κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει αυτό το πρόσθετο αρκετά. μπορώ να πω ότι αξίζει κάθε μία από αυτές τις κριτικές 5 αστέρων.

Εάν πρέπει να εμφανίσετε οποιοδήποτε τύπο πίνακα στον ιστότοπό σας στο WordPress, το TablePress μπορεί να το χειριστεί.

Σας δίνει μια απλή διεπαφή τύπου Excel απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε να εισαγάγετε δεδομένα από το Excel ή τα Υπολογιστικά φύλλα Google. να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο μέσου στον πίνακα σας και να το επεκτείνετε με μια τεράστια ποικιλία δωρεάν πρόσθετων.

envira-gallery-best free plugins 2021

Εάν έχετε έναν τόνο εικόνων που θέλετε να εμφανίζονται ταυτόχρονα, χρειάζεστε μια συλλογή. Το WordPress περιλαμβάνει βασικές λειτουργίες γκαλερί ενσωματωμένες στον πυρήνα. αλλά δεν είναι πολύ ευέλικτη και το τελικό προϊόν φαίνεται αρκετά βασικό.

Το Envira Gallery το αλλάζει δίνοντάς σας μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για να δημιουργήσετε υπέροχες γκαλερί. Γι ‘αυτό έχει βαθμολογία 4-8 αστέρων σε περισσότερες από 870 κριτικές.

smart-slider-τα καλυτερα plugin στο wordpress

Όπως οι γκαλερί. τα πρόσθετα ρυθμιστικών σάς παρέχουν έναν άλλο χρήσιμο τρόπο για την προβολή περιεχομένου μέσων στον ιστότοπό σας. Και όταν πρόκειται για δωρεάν πρόσθετα slider. το Smart Slider 3 είναι ένα από τα καλύτερα που θα βρείτε. γι ‘αυτό έχει βαθμολογία 4,9 αστέρων σε περισσότερες από 450 κριτικές στο WordPress.org.

Το Smart Slider 3 σάς προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ζωντανών διαφανειών φιλικό για αρχάριους. καθώς και μερικά όμορφα πρότυπα για να ξεκινήσετε. Ακόμα και στη δωρεάν έκδοση, θα νιώσετε σαν να χρησιμοποιείτε ένα premium πρόσθετο.

Ενεργό σε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ιστότοπους. και με εντυπωσιακή βαθμολογία 4,9 αστέρων. σε περισσότερες από 21.000 κριτικές, το Yoast SEO είναι το de facto plugin SEO για τους περισσότερους ιστότοπους WordPress. συμπεριλαμβάνεται το WinningWP.

Αυτή η δωρεάν προσθήκη μπορεί να χειριστεί όλες τις σημαντικές πτυχές του SEO. του ιστότοπού σας . από τον έλεγχο των τίτλων και των μετα περιγραφών σας έως τη δημιουργία XML sitemaps. και μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να αναλύσετε το περιεχόμενό σας για βελτιστοποίηση και αναγνωσιμότητα SEO.

Συνολικά, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το Yoast SEO είναι ένα από τα πιο δημοφιλή plugins WordPress που υπάρχει.

redirection-best free plugin 2021

Κάποια στιγμή ενώ εκτελείτε τον ιστότοπό σας. πιθανότατα θα θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση URL μιας ανάρτησης ή μιας σελίδας. Συμβαίνει σε όλους μας.

Όταν συμβεί αυτό. θα χρειαστείτε έναν τρόπο για να ανακατευθύνετε την επισκεψιμότητα από την παλιά ανάρτηση στη νέα ανάρτηση.

Αυτό κάνει το Redirection.

Σας παρέχει μια γραφική διεπαφή. όπου μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε όλες τις ανακατευθύνσεις 301 του ιστότοπού σας. κάτι που είναι πολύ πιο φιλικό προς το χρήστη από το να προσπαθείτε να σκάψετε στο αρχείο .htaccess κάθε φορά που θέλετε να προσθέσετε μια νέα ανακατεύθυνση.

Μπορείτε επίσης να γίνετε δημιουργικοί με τις ανακατευθύνσεις σας. όπως η ανακατεύθυνση υπό όρους ενός ατόμου με βάση το εάν έχει συνδεθεί ή όχι. και όλα αυτά διατίθενται δωρεάν από έναν αποκριτικό προγραμματιστή που εργάζεται στο Automattic.

Αν ενδιαφέρεστε για μία ωραία και λειτουργική ιστοσελίδα πατήστε εδώ. 

Call Now Button