10 εκπληκτικές ιστοσελίδες για να κατεβάσετε δωρεάν εικόνες – Download Free Stock Images

κατεβασμα φωτογραφιων δωρεαν

δωρεαν εικονεσ

δωρεαν φωτογραφιες για ιστοσελιδες, κατεβασμα φωτογραφιων δωρεαν

Το Pexels παρέχει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και εντελώς δωρεάν,(κατεβασμα φωτογραφιων δωρεαν) με άδεια χρήσης της άδειας Pexels. Όλες οι φωτογραφίες είναι καλά ετικετοποιημένες, μπορούν να αναζητηθούν και επίσης να ανακαλυφθούν εύκολα μέσω των σελίδων ανακαλύψεων.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εικόνες στο Pexels δωρεάν, ακόμη και για εμπορική χρήση. Όλες οι εικόνες είναι εντελώς δωρεάν. … Όλες οι εικόνες στο Pexels έχουν άδεια χρήσης με την άδεια Creative Commons Zero. Μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε έργο θέλετε.

Μπορώ να πουλήσω φωτογραφίες ή βίντεο από την Pexels; Δεν μπορείτε να πουλήσετε φωτογραφίες ή βίντεο με άδεια χρήσης σύμφωνα με την Άδεια Pexels. … Και δεν επιτρέπεται να τα πουλήσετε ή να τα μεταφορτώσετε σε άλλες πλατφόρμες φωτογραφιών ή ταπετσαριών (ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το API μας για να προβάλλετε φωτογραφίες και βίντεο της Pexels στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας).

 

δωρεαν εικονες, κατεβασμα φωτογραφιων δωρεαν

Βρείτε την τέλεια δωρεάν εικόνα ή βίντεο για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε. ✓ Δωρεάν για εμπορική χρήση ✓ Δεν απαιτείται αναγνώριση ✓ Εικόνες υψηλής ποιότητας.

 

Είναι pixabay πραγματικά δωρεάν;
Εκπληκτικές εικόνες & αποθέματα royalty free
Το Pixabay είναι μια ζωντανή κοινότητα δημιουργικών, που μοιράζεται εικόνες και βίντεο χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλα τα περιεχόμενα κυκλοφορούν υπό την άδεια Pixabay, η οποία τους καθιστά ασφαλή στη χρήση χωρίς να ζητά άδεια ή να δίνει πίστωση στον καλλιτέχνη – ακόμη και για εμπορικούς σκοπούς.

Pixabay: 1,612947 εκατομμύρια + Αναισθητοποίηση δωρεάν εικόνες για χρήση οπουδήποτε.

Οι εικόνες και τα βίντεο Pixabay μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα για εμπορική και μη εμπορική χρήση, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. … Οι εικόνες και τα βίντεο απελευθερώνονται με την άδεια Pixabay και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα για σχεδόν οποιοδήποτε σκοπό – ακόμη και εμπορικά. Η απόδοση εκτιμάται, αλλά δεν απαιτείται.

εικονεσ δωρεαν, κατεβασμα φωτογραφιων δωρεαν

Σε σύγκριση με τους περισσότερους ελεύθερους ιστότοπους φωτογραφιών, το Unsplash είναι από τα πιο ασφαλή. Microstock εταιρίες φωτογραφιών είναι ασφαλέστερα και οι λεγόμενες παραδοσιακές βιβλιοθήκες φωτογραφικών φωτογραφιών είναι ασφαλέστερες ακόμα. Ναι, είναι πιθανό κάποιος να ανεβάσει μια κλεμμένη φωτογραφία στο Unsplash. … Σε σύγκριση με τους περισσότερους ελεύθερους ιστότοπους φωτογραφιών, το Unsplash είναι από τα πιο ασφαλή.

Unsplash κέρδη από τις διαφημίσεις και τις πωλήσεις θυγατρικών. Χρησιμοποιούν τις ελεύθερες εικόνες του φωτογράφου για να κατευθύνουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους. Δεν υπάρχει απτό όφελος για τον συνεισφέροντα φωτογράφο εκτός από “Έπαινος αντί για Raise”.

 

Αδεια. … Με μεγαλύτερη ακρίβεια, η Unsplash σας χορηγεί μια αμετάκλητη, μη αποκλειστική, παγκόσμια άδεια πνευματικών δικαιωμάτων για να κατεβάσετε, να αντιγράψετε, να τροποποιήσετε, να διανείμετε, να εκτελέσετε και να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες από το Unsplash δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς άδεια ή απόδοση του φωτογράφου ή του Unsplash .

δωρεάν εικόνες

Το Realgraphy είναι ιδανικό για τους σχεδιαστές επειδή διαχειρίζονται πιθανώς τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων που είναι αφιερωμένη στις εικόνες των αποθεμάτων και είναι όλοι δωρεάν!  – κατεβασμα φωτογραφιων δωρεαν

εικονες δωρεαν, εικονεσ ελευθερησ χρησησ, δωρεαν φωτο

Αυτοί οι τύποι φέρνουν ελεύθερες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για εμπορική και προσωπική χρήση, συμπεριλαμβανομένων των εκπληκτικών θέσεων φωτογραφιών που θέτουν φωτογραφίες που είναι όμορφα ή για οποιαδήποτε ιστοσελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος.

δωρεαν φωτογραφιεσ για ιστοσελιδεσ, δωρεάν φωτογραφίες, free εικονες.

 Αυτός ο ιστότοπος παρέχει όλα τα είδη των όμορφων εικόνων που χρησιμοποιούνται εμπορικά για δωρεάν, φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, όμορφες εικόνες και πολύχρωμες εικόνες που θεωρούνται μοντέρνες σήμερα. Είναι όλα ελεύθερα ότι είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε αναλογία ή να τα επεξεργαστώ στο Photoshop για να τα χρησιμοποιήσω σε κάθε θέμα που χρειάζεστε.

δωρεάν εικόνεσ, δωρεαν φωτογραφιες, pixabay εικονεσ. δωρεαν φωτογραφιεσ υψηλησ αναλυσησ. δωρεαν φωτογραφιεσ, ελευθερες εικονες, δωρεαν εικόνες, εικονεσ.

Το Skitterphoto είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε και να μοιραστείτε φωτογραφίες του δημόσιου τομέα. Έχουν μια εκτεταμένη βάση δεδομένων δωρεάν εικόνων και δεν πειράζει αυτό που ψάχνετε μπορεί να βρεθεί εδώ. Ορισμένες από τις εικόνες είχαν ήδη επεξεργαστεί, καθώς κάποιοι άλλοι είναι ωμά είμαι όμορφος.

εικονες ελευθερης χρησης, εικονες δωρεάν σκιτσα, εικόνεσ. ελευθερεσ εικονεσ, δωρεαν φωτογραφίες, εικονες υψηλης αναλυσης, ελευθερεσ φωτογραφιεσ.

Πλήρης κατηγοριών και μινιμαλιστική διάταξη σε ελεύθερες εικόνες από επαγγελματίες φωτογράφους είναι το κύριο πράγμα που μας φέρνει η Fancycrave. υπάρχει επίσης εγγύηση για δύο νέες φωτογραφίες καθημερινά.

Foodies Feed –  κατεβασμα φωτογραφιων δωρεαν
https://www.foodiesfeed.com/

 Foodies Feed Μια μισή όμορφη συλλογή δωρεάν εικόνων απόθεμα αφιερωμένο φαγητό έχουν αισθανθεί όμορφη μηχανή αναζήτησης που είναι πραγματικά αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση.

Free Nature Stock –  κατεβασμα φωτογραφιων δωρεαν
https://freenaturestock.com/

 Το Free Nature Stock παρέχει δωρεάν εικόνες φύσης ενημερωμένες καθημερινά, είναι 100% μη επεξεργασμένες και έτοιμες για επεξεργασία από εσάς. Όπως δηλώνει το όνομα, όλες οι εικόνες βασίζονται στη φύση και η μοναδικότητα και η ομορφιά τους είναι άνισες στο Διαδίκτυο.

συμπέρασμα
Σίγουρα υπάρχουν πολλά περισσότερα που αφήνω επειδή δεν ενημερώνουν συχνά ή δεν προσφέρουν εικόνες καλής ποιότητας. Εν πάση περιπτώσει, αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για όσους αναζητούν βελτιώσεις στους ιστοτόπους, το blog, τα άρθρα, τα προϊόντα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε.

Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε με βάση τα αιτήματα των πελατών μας που αναζητούν πάντα τρόπους βελτίωσης των ιστότοπων τους με όμορφες εικόνες και εκπληκτικές φωτογραφίες.

Αν ενδιαφέρεστε για μία ωραία και λειτουργική ιστοσελίδα πατήστε εδώ. 

Call Now Button