Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται ηλεκτρονικό μάρκετινγκ Email Marketing

κατασκευή ιστοσελίδων

Έχετε ήδη μια επιχείρηση, αλλά δεν “πωλεί” αρκετά; Ή θέλετε να αυξήσετε την αφοσίωση ή να ενημερώσετε το ακροατήριό σας σχετικά με κάτι φρέσκο; Ή σκέφτεστε ακριβώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και δεν ξέρετε τι να ξεκινήσει η στρατηγική μάρκετινγκ; Είτε έτσι είτε αλλιώς, Email Marketing μπορεί να σας βοηθήσει με όλα αυτά.

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελεί μέρος του Internet Marketing, βοηθά να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας μέσω της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εφαρμογή Email Marketing έρχεται με πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά για μια μικρή επιχείρηση με περιορισμένο προϋπολογισμό προώθησης. Ρίξτε μια ματιά στα σημεία που περιγράψαμε στην Ομάδα Ταχυδρομικών Καρτών.

Εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να διαβάσετε τη θέση, κοιτάξτε μέσα από το infographic.

1. Οι πελάτες επιλέγουν Email μέσω όλων των καναλιών
Η παρατήρηση είναι πιο δύσκολη από ό, τι φαίνεται. Μπορεί να δοκιμάσετε την Αναζήτηση ή τη Διαφήμιση προβολής, την SMM, την SEO και πολλά άλλα εργαλεία, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με τη μελέτη MarketingSherpa, το 72% των καταναλωτών προτιμούν να λαμβάνουν διαφημιστικές πληροφορίες μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσον αφορά τους άλλους τρόπους, μόνο το 17% θα ήθελε να απαντήσει σε τηλεφωνική κλήση ή να επικοινωνήσει μέσω του κοινωνικού δικτύου. Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις επίσης δεν ευνοούνται από τους υποψήφιους πελάτες. Γι ‘αυτό, κάνετε ένα συμπέρασμα.

κατασκευη ιστοσελιδας τιμες

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι εξαιρετικά βολικό για τους πελάτες επειδή:

Οι πελάτες τη λαμβάνουν χωρίς καμία απόσπαση της προσοχής.
Οι πελάτες μπορούν να το διαβάσουν και να το ξαναδιαβάσουν όποτε και όπου θέλουν.
Οι πελάτες γνωρίζουν πάντα ποιον προέρχεται το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
2. Οι “κινητοί” καταναλωτές θα είναι δικοί σας!
Υπάρχουν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια χρήστες smartphone στον κόσμο! Και στην έρευνα της IDC, που χρηματοδοτείται από το Facebook, αποκαλύπτεται ότι η πιο συχνή δραστηριότητα των χρηστών smartphone είναι – να ελέγχουν τα εισερχόμενά τους! Οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας έχουν την τάση να αναζητούν τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πιο συχνά από το FB feed! Γι ‘αυτό είναι λογικό να εκτελέσετε μια εκστρατεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ. Επιπλέον, το Email Marketing σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε χρήστες σε άλλες συσκευές όπως τα tablet. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε την προσαρμογή του περιεχομένου, αλλιώς οι παραλήπτες δεν θα το εκτιμήσουν.

3. Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι χρονοβόρα και οικονομικά αποδοτικό
Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν απαιτεί μεγάλες επενδύσεις σε σύγκριση με τις διαφημίσεις αναζήτησης και προβολής ή το άμεσο μάρκετινγκ. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το ROI του Email είναι 3.800%.

Μπορείτε να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε το πιο κατάλληλο ελεύθερο ή φθηνό εργαλείο δημιουργίας προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως οι κάρτες και να δημιουργήσετε τα εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίγα λεπτά! Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία παρόχων υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ESP) που επιτρέπουν τη δημιουργία και την αποστολή χιλιάδων ηλεκτρονικών μηνυμάτων ανά ημέρα: MailChimp, Monitor Campaign, Marketo και πολλά άλλα! Δοκιμάστε τα και επιλέξτε το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε εκστρατεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνοι σας, οι διαφημιστικές εταιρίες μπορούν να σας βοηθήσουν. Είναι ακριβό αλλά η εκστρατεία σας θα διεξαχθεί από ειδικούς.

4. Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας στους πελάτες
Οι συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πιο πιθανό να ξοδέψουν πολύ χρόνο στον ιστότοπό σας και να αγοράσουν κάτι – αυτή η επισκεψιμότητα είναι απολύτως συναφής, συνεπώς αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες μετατροπής.

Μπορείτε να εμπλακείτε στις διευθύνσεις σας χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

 

Προώθηση πωλήσεων.
Εταιρικά νέα και ενημερώσεις
Προϊόντα ή πληροφορίες υπηρεσιών.
Μάρκετινγκ περιεχομένου.
Εκστρατείες κατάρρευσης;
Ειδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εορτασμούς και άλλες προσωπικές εκδηλώσεις.
Emails με Μαρτυρίες;
Και πολλά άλλα …
5. Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυξάνει την ευαισθητοποίηση της μάρκας και καθιερώνει την αφοσίωση των πελατών
Είναι δύσκολο να οικοδομήσουμε μια σχέση με εκείνους που δεν ξέρετε προσωπικά, αλλά το Email Marketing επιτρέπει να το κάνετε αυτό! Εάν παρέχετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολύτιμες πληροφορίες, τότε οι πελάτες θα σας εκτιμήσουν όλο και περισσότερο και ως εκ τούτου θα μπορούσαν να γίνουν πιστός υποστηρικτές μάρκας.

Τα ειδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν πελάτη, με μια ειδική προσφορά, μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην οικοδόμηση της σχέσης. Μείνετε σε επαφή και είστε χρήσιμοι!

Βρήκατε χρήσιμη αυτή την ανάρτηση; Εγγραφείτε για περισσότερα μαθήματα σχετικά με το Email Marketing.

Θέλετε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τα δικά σας όμορφα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Δημιουργήσαμε κάρτες μόνο για εσάς.

κατασκευη ιστοσελιδας κοστος
Call Now Button