Τι είναι ένα σύστημα σχεδιασμού, γιατί είναι σημαντικό και τι να συμπεριλάβει

κατασκευή ιστοσελίδων

Τι είναι ένα σύστημα σχεδιασμού, γιατί είναι σημαντικό και τι συμπεριλαμβάνεις σε ένα;

Τα τελευταία χρόνια, τα συστήματα σχεδιασμού έχουν γίνει ένα δημοφιλές, καυτό θέμα μεταξύ των σχεδιαστών. Εάν συμμετέχετε μόνο σε αυτό το φοβερό συγκρότημα, καλώς ήλθατε! Πολλές επιχειρήσεις και εταιρείες επενδύουν περισσότερο στο σχεδιασμό. Έχοντας ένα σύστημα σχεδιασμού στη θέση του μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής για τις εταιρείες και τις ομάδες που αναπτύσσονται και πρέπει να παρακολουθείτε τα πάντα. Μετά από όλα, η καλή εμπειρία των πελατών είναι ζωτικής σημασίας. Ένα σύστημα σχεδιασμού μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του χρέους σχεδιασμού, στην επιτάχυνση της διαδικασίας σχεδιασμού και στην οικοδόμηση της ευαισθητοποίησης και της λογοδοσίας της μάρκας σε διάφορες ομάδες.

Στη σημερινή θέση, θα μιλήσω για τα διαφορετικά πρέπει να περιλαμβάνει στοιχεία μέσα σε ένα σύστημα σχεδιασμού. Φυσικά, θα υπάρχουν φανταστικά παραδείγματα δημόσιων συστημάτων σχεδιασμού από πολλές δημοφιλείς μάρκες!

Πλέγματα
Τα πλέγματα αποτελούν βασικά συστατικά για την κατανόηση και ενοποίηση των διατάξεων σελίδας. Ρίξτε μια ματιά στο πώς αντιμετωπίζει το MailChimp πλέγματα. Είναι το πρώτο στοιχείο στο τμήμα σχεδίων του συστήματος σχεδιασμού. Καλύπτει διάφορα θέματα όπως τα μεγέθη του πλέγματος, τα υδρορροές και τον τρόπο ανάμειξής τους.

κατασκευη ιστοσελιδας τιμες

Διαχωρισμός
Παρόμοια με τα δίκτυα, η απόσταση είναι ένα άλλο χρήσιμο τμήμα. Στο σύστημα σχεδίασης του Shopify (που ονομάζεται Polaris), περνούν σε εκτεταμένες λεπτομέρειες σχετικά με την διαφορετική επένδυση και την απόσταση μεταξύ στοιχείων όπως οι κάρτες. Μιλούν για το ύψος γραμμής και για την απόσταση.

Σφάλματα και επικυρώσεις
Αυτό είναι το ακριβές όνομα ενός από τα τμήματα σχεδιασμού από το GOV.UK. Μιλάνε για το πώς καλύτερα να τα χειριστεί σωστά όταν εμφανιστούν. Περιλαμβάνουν ακόμη αποσπάσματα κώδικα για τα σχέδια σχεδίασης που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Κωδικοποιημένα στοιχεία
Το μόνο που αγαπώ για το σύστημα του Zendesk είναι η ενσωμάτωσή τους τόσο στα συστατικά CSS όσο και στα αντιδραστήρια React. Υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά. Στην περιοχή “Ανταπόκριση” είναι τα Avatars, οι Ετικέτες και οι καρτέλες. Κάθε ένα έχει οδηγίες εγκατάστασης και παράδειγμα χρήσης. Αυτό κάνει τη χρήση τους διαρκώς σαφής και εύκολη.

κατασκευη ιστοσελιδας κοστος

Συμβάσεις ονοματολογίας
Το σύστημα της WeWork καταγράφει βαθιά την ονομασία και τη σύνταξη. Είναι μια μεγάλη ιδέα να διατηρηθεί η συνοχή μεταξύ ομάδων, αρχείων και ακόμη και προγραμμάτων.

Εικονογραφία
Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η Εσθονία αντιμετωπίζει εικόνες και γραφικά στο σύστημα σχεδιασμού τους. Έχουν μια γρήγορη εξήγηση για να καθορίσουν τις προσδοκίες και στη συνέχεια να δείξουν έτοιμα και κατάλληλα παραδείγματα. Επιπλέον, συνεχίζουν να δείχνουν 11 κανόνες, καθώς και τους dos και don’ts τους.

Call Now Button