blog

Τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που θα κυριαρχήσουν στην οθόνη σας το 2020

Τι τάσεις και αισθητική σχεδιασμού θα διαδοθούν το 2020; Ποιες τάσεις θα είναι πιθανότατα στο δρόμο;

Εδώ θα μάθετε τις κορυφαίες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που πιθανότατα θα χαρίσουν τις οθόνες σας το 2020.

Vintage

Χρώματα και τυπογραφία εμπνευσμένα από το Vintage

Το 2020, αναμένω ότι η τάση αυτή θα λάβει διαφορετική μορφή. Αντί να μπαίνεις all-in σε μια ρετρό ή αναδρομική εμφάνιση, βλέπω τους ιστοτόπους να παίρνουν νοσταλγικά κομμάτια και να τα αναμιγνύεις με μοντέρνο στυλ.

Ένα από τα πιο κοινά κομμάτια σχεδιαστικής έμπνευσης που χρησιμοποιείται στις ιστοσελίδες σήμερα είναι η χρήση των vintage χρώματα και / ή η τυπογραφία ως ένας τρόπος να μεταδοθεί αυτό το αίσθημα νοσταλγίας. Ο  ιστότοπος του Chrissy Teigen είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα χρήσης μιας γραμματοσειράς που έχει επηρεαστεί από  ένα έγχρωμο σχέδιο εμπνευσμένο από το vintage (γήινο, αλλά φωτεινό).

 Vintage Typewolf Website

Η δημοφιλής τυπογραφική τάση της ιστοσελίδας Typewolf χρησιμοποιεί επίσης vintage τυπογραφία και χρώματα για να επηρεάσει το σχεδιασμό της τοποθεσίας τους, ενώ εξακολουθεί να παραμένει σύγχρονο στην αισθητική. Η γραμματοσειρά τους συνδυασμένη με το χρώμα φόντου αισθάνεται vintage.

Black and white

Black and white

Το 2020 θα είναι η χρονιά που βλέπουμε ολοένα και περισσότερα sites να πειραματίζονται να μην έχουν καθόλου χρώμα, να κολλούν μόνο σε ασπρόμαυρα.

Το Cahn Wilson είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σχεδίου αισθητικής χωρίς χρώμα. Εστιάζοντας κυρίως σε μαύρο και άσπρο με εικόνες σε κλίμακα του γκρι, ο ιστότοπος είναι καθαρός, μοντέρνος. Ο ιστότοπος του Alexsandr Yaremenko (παρακάτω) διατηρεί επίσης το ασπρόμαυρο χρώμα.

 

Outlined typography

Outlined typography

Αν δεν μπορείτε να το πείτε ήδη, μου αρέσει πολύ η τυπογραφία και παρατηρώ ιδιαίτερα τις τυπογραφικές τάσεις. Μια αναδυόμενη τάση περιγράφει τη τυπογραφία και μπορούμε να περιμένουμε να το δούμε όλο και περισσότερο το 2020.

“Η ύπαρξη τυπογραφικά χαρακτηριστικών έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη στο διαδίκτυο, κάτι που είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι δεν ήταν πολύ καιρό όταν οι σχεδιαστές είχαν μόνο λίγες γραμματοσειρές για να δουλέψουν”, εξηγεί ο Vinh από την Adobe. “Έχουμε περισσότερες γραμματοσειρές web. χρειαζόμαστε πιο τολμηρή, πιο διαφοροποιημένη τυπογραφία Ιστού “. 

Massive font sizes

Μεγάλα μεγέθη γραμματοσειράς

Ναι, μια άλλη τυπογραφική τάση, αλλά πώς μπορείτε να παραβλέψετε τα συνεχώς αυξανόμενα μεγέθη γραμματοσειρών στο διαδίκτυο; 

Η Baina (παραπάνω) παίρνει το μέγεθος της γραμματοσειράς του ονόματός της σε πολύ μεγάλα ύψη, παίρνοντας σχεδόν το ήμισυ της προβολής της αρχικής τους σελίδας.

Το HalloBasis διαθέτει πολύ μεγάλη τυπογραφία που γεμίζει το παράθυρο προβολής ως στυλ πλοήγησης για να βοηθήσει τους επισκέπτες να πάνε σε διάφορα μέρη του ιστότοπού τους.

Geometric shapes and patterns

Γεωμετρικά σχήματα και σχέδια

Η ιστοσελίδα του Future Academy διαθέτει κινούμενα γεωμετρικά σχήματα, σε συνδυασμό με τις τάσεις γεωμετρικού σχήματος και κινούμενων εικόνων που αναφέρονται παραπάνω. Ο ιστότοπος XXXI (παρακάτω) για την εισαγωγή τους στον κώδικα χρησιμοποιεί γεωμετρικά σχήματα με παρόμοιο τρόπο.

Trendy color schemes make their way to websites

Τα μοντέρνα σχέδια χρωμάτων κάνουν το δρόμο τους στις ιστοσελίδες

Είμαι βέβαιος ότι όλοι γνωρίζουμε τους χρωματικούς συνδυασμούς και τα σχέδια χρωμάτων που είναι μοντέρνα σε άλλα μέρη της ζωής μας, είτε πρόκειται για μουσική, ρούχα, κοινωνικά μέσα κ.λπ. Αναμένω το 2020 ότι ορισμένοι από αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς θα βρίσκοντε στα σχέδια των ιστοσελίδων.

News

Web Design Trends

digital marketing 2021 – Digital Marketing Trends for 2021

digital marketing 2021 – Digital Marketing Trends for 2021

digital marketing 2021 - Digital Marketing Trends for 2021Social Media - digital marketing 2021 digital marketing 2021. Οι εταιρίες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να αφιερώσουν περισσότερους πόρους στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων το 2021. Οι προϋπολογισμοί κοινωνικών...

best security plugins – 5 Best Free Security Plugins WordPress (2021)

best security plugins – 5 Best Free Security Plugins WordPress (2021)

best security plugins - 5 Best Free Security Plugins για το WordPress (2021)best security plugins - Το WordPress τροφοδοτεί τώρα πάνω από το 27% όλων των ιστότοπων. Αυτό αποτελεί απόδειξη για την ευελιξία του, την ευκολία χρήσης του και πολλά δωρεάν πρόσθετα και...

best wordpress plugins- Τα καλύτερα 7 δωρεάν plugins (2021)

best wordpress plugins- Τα καλύτερα 7 δωρεάν plugins (2021)

Τα καλύτερα 7 δωρεάν plugins για το WordPress (2021)best wordpress plugins.Έχουμε συλλέξει αυτό που θεωρούμε ως τα καλύτερα δωρεάν plugin WordPress όλων των εποχών. με βάση τόσο την προσωπική εμπειρία όσο και τις κριτικές των χρηστών τη δημοτικότητά τους στο...

Social Media Marketing: θα βοηθήσει πραγματικά την επιχείρηση μου;

Social Media Marketing: θα βοηθήσει πραγματικά την επιχείρηση μου;

Το Social Media Marketing θα βοηθήσει πραγματικά την επιχείρηση μου να αναπτυχθεί;
Το Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων social media ( SMM). Θα βοηθήσει πραγματικά την επιχείρησή μου να αναπτυχθεί; Αυτή είναι η απάντηση: Ναι, βοηθάει – πολύ! Ως έμπορος, αυτή είναι μια ερώτηση που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ρωτούν σήμερα. Ωστόσο, για να είναι επιτυχημένη η SMM πρέπει να έχετε μια σαφή κατανόηση του τι περιλαμβάνει το μάρκετινγκ περιεχομένου.

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας – image heavy website

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας – image heavy website

5 βήματα για να επιταχύνετε την ιστοσελίδα σας - image heavy websiteepexergasia eikonas  Οι εικόνες αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε ιστοτόπου. Σύμφωνα με τα αρχεία του αρχείου HTTP, οι εικόνες δημιουργούν περισσότερο από το 60% των δεδομένων που έχουν φορτωθεί σε...

Call Now Button