Γιατί οι σχεδιαστές πρέπει να κάνουν έργα εθελοντισμού

 Ως σχεδιαστές, δεν είναι συχνά ότι κάνουμε κάτι καλό για την κοινότητα με τα ταλέντα μας. Η ανάληψη ενός φιλανθρωπικού έργου ένα χρόνο δεν χρειάζεται να καταναλώνει πολύ χρόνο και μπορεί να σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους, πέρα ​​από το ζεστό και ασαφές συναίσθημα που έχετε να βοηθήσετε τους άλλους. Ακόμα κι αν είσαι ένας Grinch που δεν θέλει να βοηθήσει κανέναν, θα συνεχίσω να σε πείσω να δουλεύεις δωρεάν επειδή όχι μόνο βοηθάς τους λιγότερο τυχερούς, αλλά υπάρχει και οφέλη για σένα.

Είναι αστείο. Όταν ήμασταν φοιτητές σχεδιασμού, είχαμε όλη τη δημιουργική ελευθερία που θέλαμε, για να συγκεντρώσουμε ένα χαρτοφυλάκιο πλασματικών προϊόντων και σχεδίων μακέτας. Για να επανασχεδιάσετε τους αγαπημένους μας ιστότοπους και να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ, όπως επιλέξαμε. Αλλά μόλις βρεθούμε στον κόσμο της εργασίας, αυτή η ελευθερία και η δημιουργικότητα εξαφανίστηκαν. Αντικαταστάθηκε με πελάτες με συγκεκριμένα γούστα, προϋπολογισμούς και προθεσμίες. Το πραγματικά ζουμερό, δημιουργικό έργο έρχονται λίγα και πολύ μακριά. Και όταν το κάνουν, ίσως να μην υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος προϋπολογισμός για να μπορέσετε πραγματικά να αφιερώσετε χρόνο και να δημιουργήσετε τον τρόπο που θέλετε.

Μπορεί να είναι μια περίπτωση του γρασιδιού είναι πάντα πιο πράσινο, αλλά οι μαθητές θέλουν να κάνουν την εργασία των πελατών και οι επαγγελματίες θέλουν να κάνουν δημιουργική εργασία. Για τον έμπειρο σχεδιαστή, η πραγματοποίηση ενός έργου για μια φιλανθρωπική ή μη κερδοσκοπική εταιρεία δίνει την τέλεια ευκαιρία να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας χαλαρή.

Οι περισσότερες φιλανθρωπικές και μη κερδοσκοπικές εταιρείες έχουν λίγα ή καθόλου χρήματα για να δαπανήσουν για εργασίες σχεδίου. Πολλές φορές προσπαθούν να το κάνουν μόνοι τους. Έτσι, όταν τους έρχεστε σε επαφή και προσφέρετε δωρεάν τις υπηρεσίες σας, θα είναι πιο διατεθειμένοι να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το σχέδιο που θέλετε να φτιάξετε. Και φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ποιον να εργαστείτε, όχι το αντίστροφο. Βρείτε λοιπόν μια αιτία που αισθάνεστε πραγματικά παθιασμένη ή ίσως υπάρχει ένα πραγματικά διασκεδαστικό φιλανθρωπικό γεγονός που συμβαίνει στην κοινότητά σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, βρείτε ένα έργο και πάρτε το σχεδιασμό.

Μπορείτε να πολεμήσετε για να δείτε το χαρτοφυλάκιό σας να βλέπει τον σκληρό τρόπο ή μπορείτε να βάλετε την εργασία σας έξω από τους ανθρώπους με τον εύκολο τρόπο. Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί παίρνουν τόνους έκθεσης. Χρειάζονται συνεχώς κεφάλαια, οπότε υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις και πολλές διαφημίσεις. Κάνοντας σχεδίαση για αυτούς βάζει την εργασία σας έξω μπροστά από πολλά μάτια. Αν θέλετε να εργαστείτε στην κοινότητα όπου ζείτε, δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερος τρόπος να βρεθείτε εκεί έξω από το να σχεδιάζετε τα μεγαλύτερα μη κερδοσκοπικά κέρδη στην περιοχή.

Με τις κάρτες Postcards μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε ηλεκτρονικά πρότυπα ηλεκτρονικά χωρίς καμία δεξιότητα κωδικοποίησης! Περιέχει περισσότερα από 100 στοιχεία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πρότυπα προσαρμοσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταχύτερα από ποτέ.

Ένα παράδειγμα είναι τα καταφύγια των ζώων. Οι ιστοσελίδες τους παίρνουν τόνους κυκλοφορίας από ανθρώπους που αναζητούν χαμένα κατοικίδια ζώα ή που θέλουν να πάρουν ένα κατοικίδιο ζώο.

Ξεκινήστε την ελεύθερη σταδιοδρομία σας
Ίσως να έχετε κουραστεί να εργάζεστε για τον άνθρωπο. Κάνοντας ένα εθελοντικό πρόγραμμα για μη κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό σκοπό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δοκιμάσετε τα νερά και να αποκτήσετε εμπειρία με δική σας δουλειά. Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε ακριβώς όπως μια πληρωμένη συναυλία με μια πρόταση σχεδιασμού, συναντήσεις πελάτη, μια σύμβαση, προθεσμίες, τα πάντα. Ακριβώς με έναν πελάτη που είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσει.

Όντας ένας επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας είναι μόνο για να μπορέσετε να επιδείξετε την εμπειρία σας. Αλλά αν δεν έχετε περάσει πολύ χρόνο δίνοντας το γήπεδο σας, μιλώντας πελάτες από μια κακή επιλογή σχεδιασμού, και εξηγώντας τη διαδικασία σχεδιασμού σας, θα είστε σε για έναν ακατέργαστο χρόνο. Ένα πρόγραμμα εθελοντισμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκηθείτε χωρίς τον φόβο να χάσετε εισόδημα. Η μεγαλύτερη αδυναμία ενός ελεύθερου επαγγελματία που κάνει ακριβώς αρκετά χρήματα για να επιβιώσει είναι ότι σπάζουν στους πελάτες κάθε επιθυμία, γιατί δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν διαφορετικά. Ένα σχέδιο εθελοντών δεν έχει καμία πίεση, ώστε να αισθάνεστε σίγουροι αφήνοντας τον πελάτη να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει. Με αυτή την εμπιστοσύνη θα δημιουργήσετε τον εαυτό σας για πολύ πιο εύκολο να πάει να εργάζεται για τον εαυτό σας.

Όχι μόνο η εμπειρία είναι ανεκτίμητη, αλλά πρέπει να πάρετε μια ωραία μαρτυρία από αυτούς και ενδεχομένως μερικές ονομαστικές σταγόνες, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πληρωμένες συναυλίες.

Επαναφορτίστε τη μπαταρία του σχεδίου

Υπάρχει κάποιο είδος σχεδιασμού που έχετε μόλις φαγούρα να κάνετε, αλλά ξέρετε ότι οι πελάτες σας δεν θα πήγαιναν ποτέ για αυτό; Αυτά τα είδη έργων είναι η τέλεια ευκαιρία να πειραματιστείτε με κάτι νέο. Μια σελίδα προβολής εκδηλώσεων συγκέντρωσης χρημάτων μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε ένα σχέδιο parallax. Ή ίσως δεν έχετε ποτέ την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για την απεικόνιση, οπότε σχεδιάστε μια αφίσα χρησιμοποιώντας τις εικόνες σας.

Το θέμα είναι ότι η εθελοντική εργασία είναι ο τέλειος τρόπος για να επαναφορτίσετε και να φέρετε ξανά τους δημιουργικούς σας χυμούς. Είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους να αποσυρθούν ελεύθερα και πραγματικά, οτιδήποτε έρχεστε μαζί τους θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι, γιατί είναι καλύτερο από το τίποτα που είχαν πριν.

Δημιουργήστε το δίκτυό σας
Κάντε κάποια εργασία σχεδιασμού για ένα φιλανθρωπικό γεγονός και μαντέψτε τι, θα είστε πιθανώς ένας φιλοξενούμενος σε εκείνο το γεγονός. Οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις είναι εξαιρετικά μέρη για να τρίβετε τους αγκώνες με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην κοινότητά σας. Και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να πωλήσετε τον εαυτό σας επειδή έχετε κοινό συμφέρον με τους ανθρώπους εκεί. Απλά μιλήστε για την αιτία και αναφέρετε ότι βοηθήσατε κάνοντας το σχέδιο.

Εκπαιδευτής πρότυπου εκκίνησης
Με την εκκίνηση μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διαδικτυακό ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Bootstrap builder με έτοιμα σχεδιασμένα και κωδικοποιημένα πρότυπα και θέματα.

Πελάτης εργασίας με λιγότερη δυσκολία
Με την εθελοντική εργασία μπορείτε να επιλέξετε τον πελάτη και τις περισσότερες φορές να ορίσετε τη χρονολογική σειρά του έργου. Αυτό σας δίνει ευελιξία και επιτρέπει αρκετό χρόνο για να είστε τόσο δημιουργικοί όσο θέλετε να είστε. Εάν είστε κουρασμένοι να σας λένε οι πελάτες τι να κάνουν ακόμα κι αν είστε ο ειδικός σχεδιασμού, δεν θα χρειαστεί να το πάρετε σε αυτό το έργο. Η εύρεση ενός φιλανθρωπικού ή μη κερδοσκοπικού πελάτη, ο οποίος θα είναι ευχαριστημένος με ό, τι σχεδιάζει να καταλήξουμε, είναι πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε.

Συμπλήρωση κενών χαρτοφυλακίου

Υπάρχει κάποιο στυλ ή τύπος εργασίας που λείπει από το χαρτοφυλάκιό σας; Τέλειος χρόνος για να κάνετε ένα εθελοντικό έργο. Βρείτε έναν οργανισμό που χρειάζεται αυτόν τον τύπο έργου ή απλά αναφέρω τον σε έναν για τον οποίο θα θέλατε να εργαστείτε και να δείτε εάν συμφωνούν. Πιθανότατα θα το κάνουν.

Παραγωγή εργασίας που μπορείτε να είστε υπερήφανοι
Μερικές φορές απλά δεν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την ποιότητα της εργασίας που γνωρίζουμε ότι είμαστε σε θέση. Θα μπορούσε να είναι το λογότυπο του σκύλου του πελάτη που καταστρέφει κάθε έργο. Θα μπορούσε να είναι ο σχεδιασμός των πίσω καθισμάτων τους. Ή ίσως οι πελάτες που πληρώνετε καλά αλλά απλά δεν είναι πολύ λαμπεροί (όπως οι υδραυλικοί, οι δικηγόροι, οι ομοφυλόφιλοι). Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος που ένα εθελοντικό έργο σας επιτρέπει να κάνετε την ποιότητα της εργασίας που θέλετε να κάνετε. Εάν δεν σας αρέσει το λογότυπό τους, σχεδιάστε ένα νέο. Μην τους δώσετε τη δυνατότητα να έχετε μια γνώμη, απλώς παραδώστε το σχέδιο όταν ολοκληρωθεί.

συμπέρασμα
Κάνοντας ένα εθελοντικό έργο ή δύο θα έχετε την έκθεση, τις ευκαιρίες δικτύωσης και την ευκαιρία να μεγαλώσετε ως σχεδιαστής. Η χρηματική ανταμοιβή δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες ανταμοιβές που μπορούν να είναι εξίσου πολύτιμες. Έτσι πηγαίνετε να βρείτε μια αιτία είστε παθιασμένοι και να εμπλακούν. Ή αν θέλετε να το κάνετε αυστηρά για προσωπικό όφελος, βρείτε μια τοπική μη κερδοσκοπική εταιρεία που θα σας κάνει να παρατηρήσετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένα έργο εθελοντών θα πρέπει να είναι στον κατάλογό σας για το 2020.

Call Now Button